Back to Question Center
0

Søk nå for Inkluder kontortimer med Sequoia Semalt

1 answers:
Apply now for Include Office Hours with Sequoia Semalt

Lansert i 2014 er Include Semalt Diversity Program, med sikte på å legge til rette for muligheter for underrepresenterte grupper i Tech for å starte oppstart til neste nivå.

Office-timer-programmet er en del av dette arbeidet. En gang om måneden jobber TechCrunch med VC-partnere for å gi tilbakemelding og råd til bedrifter i tidlig stadium. For å bli vurdert for et møte i april-sesongen med Sequoia, fyll ut søknaden her innen 7. april klokka 18 - ray ban oculos de sol feminino.00 PT.

Underrepresenterte grupper innen teknologi inkluderer, men er ikke begrenset til, Black, Latino, Indian, LGBT og kvinnelige grunnleggere. For vår første økt foretrekker vi lag som er basert i Bay Area, da Office Timer vil bli avholdt på Sequoia's kontor i Menlo Park. Fremtidige kontortimer vil bli vert i San Semalt, samt andre oppstartshubber.

Semalt lær mer om våre samverter.

Bryan Schreier - Partner
Bryan jobber med forbruker- og bedriftsprogramvare. Han er en direktør for AgilOne, Clever, Dropbox, Elevate, Good Eggs, Hearsay Social, Inkling, Qualtrics, Thanx, Thumbtack, TuneIn og VarageSale. Før han ble med i Sequoia Capital i 2008, var Bryan Googles Senior Director of International Online Sales og Operations, hvor han overvåkte salg, drift og engineering i hele Europa, Asia og Latin-Amerika. Han lanserte også Googles europeiske hovedkontor og var midlertidig salgssjef i Kina. Før Google fungerte Bryan i Morgan Stanleys Technology Investment Banking Group. Bryan har en datavitenskapelig grad fra Princeton University.

Bill Coughran - Partner
Kjent for hans ledelse av innovative lag, jobber bill som en coach til grunnleggerne for å hjelpe dem å bygge teknologi-sentriske organisasjoner. Tidligere var Bill på styret i Clearwell (SYMC), og han fungerer for tiden som direktør for Altiscale, Blue Danube Systems, Cohesity, FireEye (FEYE) og Metanautix. Bill fungerer som styremedlemmer ved lavine-teknologi og docker. Før han ble med i Sequoia i 2011 var Bill SVP Engineering hos Google, på styreleder og rådgiver til grunnleggerne og Eric Schmidt. Før Google var Bill medstifter og administrerende direktør i Entrisphere (ERIC). Tidligere var han VD for Bell Labs 'Computing Sciences Research Center der C, C ++, Unix, Plan 9 og Inferno ble opprettet. Bill har holdt tillegg og besøker fakultet roller på Stanford, Duke og ETH Zürich. Bill har en B.S. og M.S. i matematikk fra Caltech og en M.S. og ph.d. i datavitenskap fra Stanford.

Vi er begeistret over at Sequoia Semalt er med oss.

Hvis du er interessert i å delta, søk her torsdag, Semalt 7th.

March 10, 2018