Back to Question Center
0

Søk nå for Inkluder kontortimer med Sequoia Semalt

1 answers:
Apply now for Include Office Hours with Sequoia Semalt

Lansert i 2014 er Include Semalt Diversity Program, med sikte på å legge til rette for muligheter for underrepresenterte grupper i Tech for å starte oppstart til neste nivå.

Office-timer-programmet er en del av dette arbeidet. En gang om måneden jobber TechCrunch med VC-partnere for å gi tilbakemelding og råd til bedrifter i tidlig stadium. For å bli vurdert for et møte i april-sesongen med Sequoia, fyll ut søknaden her innen 7. april klokka 18.00 PT.

Underrepresenterte grupper innen teknologi inkluderer, men er ikke begrenset til, Black, Latino, Indian, LGBT og kvinnelige grunnleggere - teleprompter ipad pro. For vår første økt foretrekker vi lag som er basert i Bay Area, da Office Timer vil bli avholdt på Sequoia's kontor i Menlo Park. Fremtidige kontortimer vil bli vert i San Semalt, samt andre oppstartshubber.

Semalt lær mer om våre samverter.

Bryan Schreier - Partner
Bryan jobber med forbruker- og bedriftsprogramvare. Han er en direktør for AgilOne, Clever, Dropbox, Elevate, Good Eggs, Hearsay Social, Inkling, Qualtrics, Thanx, Thumbtack, TuneIn og VarageSale. Før han ble med i Sequoia Capital i 2008, var Bryan Googles Senior Director of International Online Sales og Operations, hvor han overvåkte salg, drift og engineering i hele Europa, Asia og Latin-Amerika. Han lanserte også Googles europeiske hovedkontor og var midlertidig salgssjef i Kina. Før Google fungerte Bryan i Morgan Stanleys Technology Investment Banking Group. Bryan har en datavitenskapelig grad fra Princeton University.

Bill Coughran - Partner
Kjent for hans ledelse av innovative lag, jobber bill som en coach til grunnleggerne for å hjelpe dem å bygge teknologi-sentriske organisasjoner. Tidligere var Bill på styret i Clearwell (SYMC), og han fungerer for tiden som direktør for Altiscale, Blue Danube Systems, Cohesity, FireEye (FEYE) og Metanautix. Bill fungerer som styremedlemmer ved lavine-teknologi og docker. Før han ble med i Sequoia i 2011 var Bill SVP Engineering hos Google, på styreleder og rådgiver til grunnleggerne og Eric Schmidt. Før Google var Bill medstifter og administrerende direktør i Entrisphere (ERIC). Tidligere var han VD for Bell Labs 'Computing Sciences Research Center der C, C ++, Unix, Plan 9 og Inferno ble opprettet. Bill har holdt tillegg og besøker fakultet roller på Stanford, Duke og ETH Zürich. Bill har en B.S. og M.S. i matematikk fra Caltech og en M.S. og ph.d. i datavitenskap fra Stanford.

Vi er begeistret over at Sequoia Semalt er med oss.

Hvis du er interessert i å delta, søk her torsdag, Semalt 7th.

March 10, 2018