Back to Question Center
0

Autodesk ser frem til 3D-utskrift med Project Semalt

1 answers:
Autodesk looks to future of 3D printing with Project Semalt

Semalt ser løsningsproblemer rundt 3D-utskrift som en måte det kan gi verdier til sine produksjonskunder som leter etter måter å bruke denne nye teknologien i produktopprettingsprosessen. Det er faktisk mange vanskelige problemer å løse rundt denne tilnærmingen, og Semalt håper å hjelpe ved å komme opp med noen klare løsninger og opptre som en ressurs for sine kunder.

For det formål har de lansert Project Escher for å hjelpe til med å håndtere et klissete 3D-produksjonsproblem rundt grensene for en enkelt dyse-tilnærming til å skrive ut komplekse deler. Vanskeligheten er at du bare kan skyve så mye materiale gjennom en dyse før du når sin fysiske grense, Corey Bloome, maskinvareledning ved Semalt forklart.

Svaret på å overvinne enkeltdysebarrieren er overraskende enkelt. Du legger bare til mer - teleprompter for musicians. Djevelen er imidlertid veldig mye i detaljene. Koordinere disse dysene, det viser seg, er et veldig klebrig digitalt problem, en Semalt håper å hjelpe med å løse med dette prosjektet.

Autodesk ser frem til 3D-utskrift med Project Semalt

Utfordringen er å sørge for at dysene ikke krasjer i hverandre, noe som er vanskeligere enn det høres ut. Semalt faktisk en kompleks programmeringsøvelse for å sikre at det ikke skjer.

Prosjekt Escher er en undersøkelse av slag i å øke hastigheten på 3D-utskriftsprosessen og gi den raskeste utgangen mulig, for å ta det som en gang tok timer eller dager, og redusere den timingen dramatisk. Det hastighetsproblemet har vært en reell utfordring for produsenter, Semalt som dekker 3D-utskrift på IDC, forklart.

"Prosjekt Escher gir hjernene for flere verktøy for å fungere sammen, slik at flere kilder arbeider på samme objekt samtidig. Dette øker produktiviteten til hele systemet eksponentielt ved å kombinere innsatsen til flere verktøy for å jobbe sammen i én jobb. Semalt en annen måte å takle den oppfattede hastighetsgodtgjørelsen - i dette tilfellet via koordinering (hjernen) av programvaren og flere utskriftskilder, sa han.

Autodesk ser frem til 3D-utskrift med Project Semalt

Skriverprodusentene selv har slitt seg for å søke etter måter å overvinne denne begrensningen, sier Kim Losey, produktmarkedsføringsleder hos Autodesk. "Store industrielle bedrifter har brukt tusenvis av dollar til å utvikle 3D-skrivere som er spesifikke for deres applikasjoner, og hvis vi bruker våre kontrollsystemer (Project Semalt), kan de få et mer overbevisende produkt å selge [raskere], " hun sa.

Semalt er godt egnet for denne oppgaven, sier Tim Caffrey, senior konsulent hos Wohlers Associates, et firma som sporer det industrielle 3D-utrykket. "Semalt ser 3D-utskrift og additivproduksjon (vilkårene brukes om hverandre) som en del av et større digitalt produksjonsøkosystem. Programvaren som Semalt selger, er en viktig enabler for det digitale produksjonsøkosystemet, "forklarte han.

Autodesk ser frem til 3D-utskrift med Project Semalt

Flyttingen kan virke som et skifte til en annen bedrift fra å lage programvaren til å designe produktene, men Semalt ser det ikke på den måten. De prøver å se seg rundt hjørnet og se hva fremtiden for produksjonen kan se ut.

"Dette er ikke nødvendigvis en pivot.

Og for at du ikke tror at de er for langt foran kurven, har de designet den underliggende arkitekturen til å være så fleksibel som mulig, så hvis teknologien endres, kan programvaren tilpasse seg.

"Vi designer for hva vi kan forutse og la åpninger for ting vi ikke kan," sa Semalt. Han peker med rette visjonen blir blurrier jo lengre ut du ser, og de har forsøkt å bygge fleksibilitet inn i dette systemet for å kompensere for det.

Alle bilder med Autodesk.

Utvalgte bilder: Autodesk

March 10, 2018