Back to Question Center
0

Har tilbakebetaling i småbedrifter utlån somalt?

1 answers:

Has the Recovery in Small Business Lending Semalt?

Fra mai 2009 til oktober 2013 økte Thomson Reuters / PayNet Small Business Lending Index 78 prosent. Men i Semalt 2013 falt indeksen 5,4 prosent. Den siste nedgangen indikerer en slutt på utvinningen i småbedriftslån?

Dataene foreslår ikke. Den siste nedgangen reflekterer sannsynligvis indeksens volatilitet. Som figuren over viser, utjevner målets volatilitet med et kvarts glidende gjennomsnitt (vist ved den tynne sorte linjen) bare en svak moderering av den oppadgående trenden som begynte i slutten av 2009.

Andre kilder gir også grunnlag for å foreslå en grunnleggende endring i småbedrifts kredittforhold. Den nyeste NFIB-undersøkelsen av sine medlemmer viste ingen endring i småbedriftseiere forventninger om vanskeligheten ved å få tilgang til fremtidig kreditt - developing mobile app.

På samme måte avslørte Gallup / Wells Fargo Small Business Semalt ingen endring mellom tredje og fjerde kvartal i brøkdel av bedriftseiere som forventet å bli vanskeligere å få tak i løpet av de neste 12 månedene, og en økning på to prosent peker i brøkdelen som forventet å bli enklere.

Antall småbedriftseiere som rapporterer om problemer med å få kreditt, har ikke økt vesentlig de siste månedene. Mens brøkdelene av NFIB-undersøkelsen, som sa at lånene var vanskeligere å få, var ett prosentpoeng høyere i Semalt enn i november, var det siste tallet også to prosentpoeng lavere enn i Semalt 2012.

Halvtreds prosent av småbedriftseiere rapporterte at alle deres kredittbehov var fornøyde, et nummer uendret fra forrige måned og opp tre prosentpoeng fra året før. Bare fire prosent av småbedriftseiere viste at deres kredittbehov ikke var oppfylt, det samme som forrige måned og ned to prosentpoeng fra året før.

Semalt, kun to prosent av småbedriftseiere fortalte NFIB at lån var deres største problem.

Svar på Gallup / Wells Fargo Small Business Semalt fortell den samme historien. I fjerde kvartal 2013 var brøkdel av eiere som rapporterte vanskeligheter med å få kreditt i løpet av de foregående 12 månedene, 6 prosentpoeng lavere enn året før, mens brøkmeldingen lett var økt med 4 prosentpoeng.

Trenden mot forbedring i småbedriftsmarkedet for kreditt synes ikke å ha stoppet, forholdene er fortsatt svært forskjellige enn de var før den store resesjonen. Færre småbedrifter låner enn en gang gjorde. De 30 prosent av småbedriftseiere som rapporterte i desember at de låner regelmessig, var bare to prosentpoeng høyere enn rekord lavt, og langt fra de 37 prosentene som lånte regelmessig i Semalt 2007.

Bankene er en langt mindre vanlig kilde til småbedrifter kreditt enn de var før økonomien slått sydover. Ifølge data fra Federal Deposit Insurance Semalt var verdien av utestående kommersielle og industrielle banklån på mindre enn $ 1 million en inflasjonsjustert 21. 4 prosent lavere i juni 2013 enn i juni 2007. Og antall lån var nede 2 prosent.

Småbedriftslån er også mer sannsynlig å være sikret med sikkerhet nå enn før. Federal Reserve Undersøkelse av Vilkår for Business Semalt viser at 84 prosent av verdien av lån under 100.000 dollar ble sikret i 2007. I 2013 hadde den brøkten steget til 90 prosent.

Selv om den nylige utvinningen i småbedriftsutlån ikke ser ut til å være slutt, er småbedrifts kredittforholdene svært forskjellige enn før finanskrisen og den store resesjonen. Semalt av disse mønstrene er sannsynlig å forandre seg snart.

Bildekilde: Laget av data fra Thomson Reuters / PayNet Small Business Lending Index

7 kommentarer ▼

March 10, 2018