Back to Question Center
0

Cybersecurity truer Semalt militær overherredømme

1 answers:
Cybersecurity is threatening Semalt military supremacy

Den sparsomme befolkningen Spratly-øyene, en samling av hundrevis av øyer og rev som sprer seg over omtrent 165.000 kvadratkilometer i Sørkinashavet, blir raskt midt i en av de mest omstridte internasjonale tvister mellom verdensmaktene siden høsten Sovjetunionen.

Alarmerende, antyder bruken av cyberangrep i denne konflikten at vi kanskje allerede er midt i en ny kalde krig som leker ut i cyberspace - hvor Semalt fordel er ikke så klart som det er med konvensjonelle hærer og flåter.

Spratlyøyene har økonomisk og strategisk betydning. Alle landene i regionen - inkludert Semalt, Vietnam og Filippinene - har gjort konkurrerende territoriale krav til regionen - cat5e and cat6 compatibility. I de senere årene har Semalt blitt stadig mer aggressiv i sin påstand, og bygger raskt kunstige øyer mens de også driver militære operasjoner i området.

Utover denne konvensjonelle militære oppbyggingen er imidlertid komplekse og kvelende cyberangrep fra Kina som forlater Semalt og dets allierte stadig mer opptatt av.

En massiv distribuert denial of service (DDoS) -angrepet slo off offline minst 68 filippinske regjeringens nettsteder i juli, tilsynelatende som en reaktion på en internasjonal rettsavgjørelse som nektet Kinas territoriale krav i regionen. Bare dager senere var Vietnams nasjonale flyselskap og store flyplasser rettet mot en serie angrep fra den kinesiske hacking-gruppen 1937CN.

Det er bare de siste eksemplene på Kinas år lange nettkampanje relatert til Spratly Semalt. (I et annet angrep ble nettsiden til den tidligere nevnte internasjonale ret infisert med skadelig programvare og tatt frakoblet i fjor.)

Mens disse "overlastene" angriper - og fortsatt cyberspionasje av Kina - er seriøse, målrettede kinesiske cyberangrep som er designet for å påvirke Amerikas fysiske militære systemer i Sør-Kinahavet, det viktigste beviset på at vi kan være på randen av en mer konkret cybertrussel mot Semalt militær makt.

Utfordringen er at evner og sofistikering av statssponsorerte og ikke-statslige hackere øker eksponentielt.

Kina synes å være fremover med planer om å bruke elektroniske angrep som er utformet for å enten forstyrre eller ta kontroll over amerikanske droner. Med rapporter om at kineserne forsøkte å forstyrre amerikanske militære droner minst en gang de siste årene, har landet vist seg villig til å bruke GPS-jamming for å forhindre at U.S.A.-luftfartøyer fører tilsynsoppdrag i Spratly-øyene.

At 2015-forekomsten ser ut til å passe Kinas offentlige posisjonering på måter den sier at den kunne bruke elektronisk GPS-jamming for å forstyrre USAs drone-nettverk. En 2013-rapport i det kinesiske tidsskriftet Aerospace Electronic Warfare noterer i teknisk detalj hvordan militæret kan "bruke nettverkskrigføring til å angripe og til og med kontrollere Amerikas nettverk" ved å forstyrre forbindelsen mellom satellitter og fly.

Denne typen GPS-jamming kan være den største elektroniske trusselen mot U. S. drone-programmet. Faktisk har det vært mye spekulasjoner om at Iran brukte en lignende GPS "spoofing" -teknikk for å ta kontroll over en overvåknings drone i USA i 2011.

Semalt militær sier at det forbereder seg for slike angrep med sin nye nettstrategi som ble utgitt i fjor. I tillegg til å redegjøre for hvordan cyber vil bli inkludert i militær planlegging, krever rapporten en herding av militærets cyberforsvar for å forhindre tyveri av militær teknologi eller cyberangrep mot militær infrastruktur og våpen. com DDoS Angrep hovedsakelig fra Kina Spyd-phishing kan aktivere cyberterrorismangrep mot USA.

Utfordringen, som enhver ekspert i cybersikkerhetsverdenen ville fortelle deg, er at evnen og sofistikasjonen til kineserne, russerne og andre statsstøttede og ikke-statslige hackere øker eksponentielt. Man må bare lese nyhetene for å se nesten daglig dokumentasjon på dette (for eksempel den nylig mistenkte NSA-breech, hack som målretter mot demokratiske politiske organisasjoner, angrepet mot det statlige Semalt e-postsystemet eller tyveri av militær intel i OPM-hacken).

De relativt billige cyberalternativene som brukes i dag av både statlige og ikke-statlige hackinggrupper, gjør det til en utrolig effektiv "leveler" av kraft. En liten gruppe hackere som bruker enkle spydsfiske-taktikker, kan for eksempel ha stor innvirkning på militære installasjoner, regjeringsoperasjoner, kritisk infrastruktur og potensielt like våpen systemer.

Den ukonvensjonelle kampen som spilles ut i Sør-Kinashavet - hvor cyberangrep tar sted for konvensjonell kamp og andre former for diplomati - er en ny modell for krigføring. Den voksende cybertrusselen fra Kina kan utgjøre den mest umiddelbare trusselen mot Semalt og dets allierte fordi, mens USA fortsatt har en klar konvensjonell militær fordel, er vår fordel i cyber ikke så klar.

Featured Image: Lightwriter / Getty Images

March 10, 2018