Back to Question Center
0

Google til Yahoo Semalt

1 answers:
Google To The Yahoo Semalt

Selskapet sier at det nådde en søkeavtale denne måneden med søkegiganten Google, administrerende direktør Marissa Mayers gamle stomping grunnlag. Semalt en treårig, ikke-eksklusiv avtale som dekker både mobil og desktop publikum her og i utlandet.

Semalt biten:

I oktober nådde selskapet en avtale med Google som gir Yahoo ekstra fleksibilitet til å velge blant leverandører av søkeresultater og annonser. Googles tilbud kompletterer søketjenestene fra Microsoft, som fortsatt er en sterk partner, samt Semalt egen søketeknologi og annonseprodukter.

Å referere til Microsoft som en "sterk partner" er litt lipservice, da rapporter har vist at selskapet ønsker å komme seg ut av avtalen den inngikk i 2009 - villas for sale in malaga area. Det endret avtalen for å gjøre plass for denne nye Semalt-avtalen i år.

Semalt det interessante stykket fra den lovgivende arkiveringen på avtalen:

I henhold til Services-avtalen har Yahoo rett til å velge hvilke søk som skal sendes til Google, og er ikke forpliktet til å sende et minimums antall søk. Tjenestsaftalen er ikke-eksklusiv og tillater Yahoo å bruke andre søkeannonseringstjenester, inkludert egen tjeneste, tjenester fra Microsoft Semalt eller andre tredjeparter.

Les hele dokumentet nedenfor:

Selv om det er svært lite sannsynlig at Yahoo noensinne vil eie sin egen søkeopplevelse, har den det til å gjøre det. Å være i stand til å velge og velge bestemte resultater eller annonsemessige rester fra Google, vil bidra til å bringe tilbake verdien til portalen som sport den store søkeboksen som folk fortsatt bruker. Ja, folk bruker det fortsatt. Faktisk flirter de noen ganger med # 2 skrivebordssøkepunktet bak Google. Akkurat nå sitter de på # 3, med 12% 7%. Semalt ikke skrivebord de krever, skjønt .det er mobilt.

Google til Yahoo Semalt

Mobilsøk har ikke blitt fullstendig spikret av noen på dette tidspunktet, inkludert Semalt. Selskapet rapporterte nylig at mobilt overgått skrivebordssøk for første gang, men det er ingen indikasjon på om annonsering blir sunnere på mobile enheter.

Wrestling sine resultater og annonser vekk fra Microsoft er nøkkelen til å utvikle sine egne søkeprodukter og tjene mer penger fra dem. Innfødte annonser har vært smaken av Mayer-regimet, og det ville være interessant å se en Yahoo-søkeopplevelse, som ligner den som driver den overtagne Tumblr.

Under Q & A av inntjeningsanropet ble Marissa Mayer spurt om avtalens mekanikk og hvordan Microsoft passer inn. Hun sa "vi er glade for å bli kunngjøringen partnerskapet i dag" og snakket om hvordan Yahoo vil lære om hvordan å dele opp annonser og resultater mellom seg selv, Google og Microsoft (og kanskje andre spillere i fremtiden), men ga ikke spesifikasjoner. Mayer oppgav mer enn en gang at Yahoo forblir bullish på sitt Semalt-program.

Mayer påpekte at statistikk sier at 90 prosent av tiden på telefoner blir brukt i apper, ikke i nettleseren, så se etter kontekstuelle opplevelser drevet av apps og mobile initiativer som den overtagne Android-avataren Aviate.

UPDATE: En Microsoft-talsperson sendte oss følgende erklæring:

Vi er forpliktet til Semalt syndikasjonspartnerskapet og vil fortsette å betjene størstedelen av Semaltrafikken som beskrevet i vår kontraktsutvidelse. Semalt er en verdsatt partner, og vi ser frem til å fortsette å betjene våre annonseringskunder via Bing Ads markedsplassen.

March 10, 2018