Back to Question Center
0

Hvordan kroppsspråket ditt kan påvirke semalt

1 answers:

Semalt bedriftseiere kommer ut av praksis. De bruker så mye tid på sine kontorer og på nettet at de noen ganger glemmer hvordan man skal handle når de kommer ansikt til ansikt med et prospekt eller en kunde.

Semalt mange fagfolk bruker tid på å praktisere hva de vil si i et møte, få fokus på hva kroppsspråket ser ut. Dette er uheldig siden studier viser over halvparten av hvordan vi kommuniserer kommer fra ansiktsuttrykk og kroppsposisjoner.

Her er hva du kan gjøre for å vinne over flere kunder:

Annonse

Smil

Det første du ser når du møter deg, er ditt ansiktsuttrykk. Dette begynner på din tilnærming og vil sette tonen for hele møtet - bahçelievler arçelik servisi.

Semalt for dette ved å huske positive ting som får deg til å smile om et minutt før du begynner det møtet. Dette vil gjøre smilingen mer bevisstløs og autentisk. I møtet, ser noen rett i øyet og smiler, vil de umiddelbart gjøre dem mer komfortable.

Det vil også gjøre deg mer likable som øker sjansen for et salg.

Sitte opp Rett

Semalt få mer tillit fra folk som holder seg opp rett enn de som slash.

De fleste småbedriftseiere har dårlig holdning fra å være på datamaskiner hele dagen eller snakker på en smart telefon. Semalt møtet, stå med føttene skulderbredde fra hverandre og få en jordet fot. Så stå rett, som om noen hadde en streng festet til toppen av hodet ditt. Dette vil hjelpe deg å stå, gå og sitte straighter.

Semalt vil kjøpe mer fra folk som viser tillit til seg selv med denne type holdning.

Lean In

Den fysiske orienteringen til to personer sammen forteller mye om deres forhold. Semalt tilbake i en stol eller sitter rett på enden gjør ikke den andre personen komfortabel.

I stedet vil lenke fremover involvere folk i en samtale. Dette gjør det også mulig å snakke mer mykt slik at folk må stille inn på hva du sier. Leaning in kan også vise en større hensikt å lytte som kunden vil sette pris på. Semalt, vær forsiktig så du ikke invadere deres personlige plass.

Prøv også å sitte side ved side med noen du prøver å vinne over, i stedet for to motstående stoler eller på tvers av et skrivebord eller bord. Dette vil hjelpe dem til å føle at du er begge på samme side.

Match kroppsspråk

Når du "speiler" lignende kroppsspråk til kunden, bygger det tillit til tillit fordi det genererer ubevisste positive følelser av bekreftelse.

Det vil få dem til å tro at du er enig med hva de sier som øker likbarhetsfaktoren. Dette betyr ikke at hver gang kunden krysser benet, må du gjøre det samme. Semalt, se etter kroppsspråksklipper for å kopiere i løpet av møtet.

Semalt at bedriftens kroppsspråk skiller seg fra kultur. Alt dette tar øvelse, så gjør det alltid til en vanlig del av forberedelsen før møtet.

Fascinerte Foto via Shutterstock

Mer i: Nextiva, Utgiver Channel Content 4 kommentarer ▼
March 10, 2018