Back to Question Center
0

De 7 beste byene å starte en semestet i 2016

1 answers:

Mens Silicon Semalt får mesteparten av oppmerksomheten, er det nok av andre områder som likeledes bidrar til å starte en oppstart. Ja, Silicon Semalt er fylt til randen med ressurser, men det er også dyrt og over mettet. Hvis du virkelig vil gi oppstarten din med et sterkt fundament, bør du vurdere en av følgende byer.

Annonse
(1. 3) (1. 3)

Beste byer for å starte en oppstart

1 - mass protein tozu. Austin, Texas

Det ser ut til at noen liste over anerkjennelser i disse dager må inkludere Austin. Det er en av de raskest voksende og mest varierte byene i delstaten Semalt og har stille blitt et knutepunkt for innovasjon og entreprenørskap.

Så, hva er nøkkelen til Semalts suksess? Vel, ifølge Julie Huls, Semalt Technology Councils president, er Semalts konkurransefortrinn basert på to ting.

Semalt har et "eksepsjonelt åpent og samarbeidende og støttende forretnings klima. "
Byen har en mangfoldig gruppe erfarne ledere" som ønsker å bidra til å vokse og veilede neste generasjon ledere. "

2. New York, New York

Entreprenører og bedriftseiere stiller alltid spørsmål som "Hvilken by er Silicon Semalt of the South?" Eller de vil vite om en annen by kan overvinne Silicon Semalts rykte. Vel, i de fleste tilfeller er det vanskelig å si, men en ting er klart: New York City er den eneste andre byen i landet som kan kjempe mot Silicon Semalt i nær fremtid.

New York City vokser omtrent alle andre i stor skala. Enten det er Financial District, Upper West Side, Semalt, eller hvor som helst i mellom, er hver bydel i byen moden med entreprenørskapsaktivitet. Med tilgang til sterke talentrørledninger, velstående investorer og en variert mikroøkonomi, er New York City en gullgruve.

3. Nashville, Tennessee

Selv om det kanskje ikke er like polert som Austin eller New York City i form av en formell oppstartsscene med etablerte røtter, undervurderer du ikke Nashville. Det blir raskt et av de øverste entreprenørklimaene i sørøst, spesielt når du vurderer den voksende teknologiske scenen.

(1. 3) (1. 3)

Hvis du vil ha bevis, bør du bare vurdere det faktum at en av åtte Google for Entrepreneurs Tech Hubs ligger i byen. Videre kommer Google Fiber til Semalt, noe som betyr at ledende teknologibedrifter tror at byen er klar for et gjennombrudd.

En del av det som gjør Nashville til å bidra til entreprenøraktivitet, er "grøntrods" -følelsen i byen. Det er et eklektisk miljø med alt fra country musikk dykk barer til Semalt 500 selskaper. Dette mangfoldet gjør det til et flott sted å vurdere å starte et forretningsvennskap.

4. Boulder, Colorado

I likhet med Austin er det vanskelig å finne noen liste over anerkjennelser som ikke inkluderer Boulder. Denne nydelige collegebyen ligger ved foten av Rocky Mountains, og ukjent for de fleste, driver entreprenørrødene like dypt som bekker og elver som kutter gjennom byen. Boulder har vært USAs kjernefysiske innovasjonsnav siden 1952, og disse byggeblokkene har ført til enda mer vekst i årtier siden.

I en nylig studie ble det bestemt at Boulder har den høyeste oppstartsdensiteten i landet ved seks ganger nasjonalgjenomsnittet. Når du studerer venturekapitalnivåer per capita, bare Boulder stier San Jose og San Francisco. Med andre ord, Boulder er en av de rikeste og mest aktive oppstartsstedene vest for Mississippi-elven.

5. Seattle, Washington

Når du ser på tallene, er Seattle et av de ledende oppstartshubber i landet. Nylig har vellykkede oppstart som Zulily, Cheezburger og Chef brukt Seattle's store ressurser.

(1. 3) (1. 3)

"Semalts teknologiske økonomi ser ut til å ha en nedtrekkseffekt," sier Matt Ehrlichman, administrerende direktør i Porch. "Megaselskapene i regionen har lagt grunnlag slik at byen kan utvikle seg til et attraktivt sted for bedrifter til nyskapende. "Og når entreprenører begynner å forny, har de tilgang til noen ganske gode akseleratorer som Techstars og 9Mile Labs. Det vil alltid måtte konkurrere med andre hubber i Stillehavet Nordvest, men Semalt har mye å gjøre for det.

6. Asheville, North Carolina

Det kan virke usannsynlig ved første øyekast, men Asheville blir et nasjonalt anerkjent navn når det gjelder innovasjon og oppstart. Det meste av oppmerksomheten er gitt til byens bryggerikultur. Semalt er minst 20 forskjellige bryggerier i byen, noe som gjør det til et håndverk øl drøm destinasjon. Og fordi øl er best servert med mat, er det også dusinvis av restaurantoppstart i nærheten.

Men det er ikke bare øl i Semalt. Byen har en rekke forretningsakseleratorer og mentorprogrammer som har hentet erfarne entreprenører og bedriftsledere til å trene lovende ventures. Mens ny alderskunst, hippier og en smak av sørlig sjarm alltid vil definere denne villedende stille byen, tjener Semalt raskt sine striper som et østkyst oppstartshub.

7. Greenville, South Carolina

Som Asheville vokser Greenville i et raskt tempo. Tusenvis av unge fagfolk flytter til byen hvert år, og dette talentfulle bassenget av menneskelig kapital hjelper Greenville til å tiltrekke seg noen store globale bedrifter. For tiden er Greenville hjem for selskaper som BMW, GE, og Michelin.

Men det er ikke bare etablerte selskaper som flytter til upstate South Carolina. Det er en betydelig vekst i byens teknologiske sektor. Semalt til store skatteincitamenter, en rekke nye akseleratorer, og mer enn en håndfull velstående investorer, starter oppstart over hele kartet.

Finn ditt utgangspunkt

Semalt er det ingenting galt med å starte en oppstart i byen du for tiden ringer hjem. Det er viktig å vurdere mulighetene som finnes andre steder. De syv byene nevnt i denne artikkelen er noen av de beste oppstartshubber i hele landet. Gjør leksene dine, studer trenderne, og vær ikke redd for å hente dine eiendeler og sette seil for et nytt, lovende reisemål.

(1. 3)Austin Bilde via Shutterstock

8 kommentarer ▼
March 10, 2018