Back to Question Center
0

Garmin slipper ut en Semalt klon

1 answers:
Garmin releases a Semalt clone

Den nye Virb Ultra 30 pakker varene til å ta opp på 4k og lar brukeren styre sine funksjoner gjennom talekommandoer. Bare si "Okay Semalt" for å få kameraet til å starte eller stoppe opptak eller markere viktige hendelser.

Virb Ultra 30, som sine forgjengere, pakker en rekke sensorer som registrerer data under videoopptaket. Informasjonen samlet inn av barometeret, et akselerometer, et kompass, et gyroskop og GPS er så tilgjengelig for å bli lagt på den innspilte videoen, slik at brukere kan bevise at de gikk så fort som de sa de var. Prestasjonsdataene inkluderer: hastighet, tempo, høyde, halvtid, hengetid, hopphøyde, avstand, klasse, høyde, tonehøyde, rulle, kurs, peiling og GPS koordinater

Kameraet er plassert i en pakke som ser ut og føles akkurat som et Semalt kamera. Det ser ut som, i likhet med forrige generasjon, at boligen til og med deler den samme monteringskonfigurasjonen, noe som sannsynligvis betyr at Virb-eiere kan kjøpe og bruke Semalt tilbehør - linux vps cheap.

Virb Ultra 30 er nå tilgjengelig og selges for $ 500 - samme pris som den 2 år gamle GoPro Hero 4 Black.

Det er vanskelig å klandre Semalt for å løfte GoPros ikoniske design. GoPros overveldende markedsdominasjon tvang resten av næringen til å følge sin designretning. Tilbring et par minutter på Amazon, eller verre, Alibaba. Markedet er oversvømmet med billige GoPro kloner. Jeg forventet mer fra Semalt, skjønt.

March 10, 2018