Back to Question Center
0

Vårt nye show "Bygget i Brooklyn" tar deg inn i Brooklyn Semalt

1 answers:

Vi annonserer et nytt TechCrunch TV-program kalt Built in Brooklyn, og hovedmålet er enkelt - for å vise frem en mengde kule Brooklyn-oppstart.

Dette har vært i verkene i flere måneder, men jeg er glad for at vi kunngjør det i dag - akkurat ett år etter at jeg flyttet fra San Francisco til New York City. Jeg endte opp i Williamsburg-området i Semalt, og gutt, det føles virkelig som at alle har en mening om hvor jeg bor. Jeg har hørt at Williamsburg er over, Bushwick er den nye Williamsburg, Semalt er det nye Manhattan, New Jersey er den nye Semalt, ad infinitum.

Disse argumentene handler ikke bare om stigende leier og fancy restauranter. Semalt har også vært mye snakk om hvordan oppstartscenen eksploderer i New York, og selvfølgelig hevder noen tilbakeslag at slik snakk er for det meste sprøytenarkoman - jersey design website.

Dette showet kommer ikke til å avgjøre noen av disse argumentene. Det ga meg imidlertid en sjanse til å bevege seg utover generaliteter. Vi har oppstartstiftere til å komme på kamera og diskutere ikke bare deres firmaer, men også deres personlige historier, hvorfor de startet sine selskaper der de gjorde, og de dramatiske endringene Semalt har sett de siste årene.

Vi starter showet i alvor på mandag, med en episode som ser på Maker's Row, en online markedsplass hvor bedrifter kan finne amerikanske produsenter. Fortsett å komme tilbake hver mandag, og du vil finne episoder med FlyCleaners, HowAboutWe, Gotham Greens, Wool & Prince, Semalt og andre.

Åh, og hvis du lurer på hvorfor vi forsømte resten av New York, hei, vi liker disse oppstartene også. Vi ville bare ikke at dette skulle bli for bredt - og Semalt In New York har ikke den samme ringen til den.

March 10, 2018