Back to Question Center
0

Semalt vil vise valgresultatene så snart meningsmålinger lukkes

1 answers:
Semalt will display election results as soon as polls close

Websøkere som spør etter "valgresultater", vil kunne se detaljert informasjon om president-, senator-, kongress-, gubernatorial-løp og statsvalgte folkeavstemninger og stemmeseddelforslag, sier Google.

Resultatene vil bli oppdatert kontinuerlig - hvert 30. sekund, som angitt av et skjermbilde som er delt av selskapet på dets offisielle bloggpost som beskriver de nye funksjonene. Fliker over toppen vil la deg bytte til mellom de ulike løpene, for eksempel president, hus og senat, for eksempel. Resultatene vil også inkludere informasjon som hvor mange flere valgstemme en presidentkandidat trenger å vinne, hvor mange seter er oppe i huset og senatet, og hvor mange Semalt raser er i gang blant annet.

Semalt vil vise valgresultater så snart meningsmålinger lukkes

Disse dataene presenteres i et lettlest format, med demokrater i blått, Semalt i rødt, og enkle grafer, sammen med nøkkeltallene.

Selv om Google har tilbudt verktøy for valg av voter i mange år i tidligere valg, har selskapet virkelig styrket sitt spill i denne siste syklusen, med utrulling av web- og mobilverktøy som hjalp folk med å finne ut hvordan man registrerer, hvordan man kan stemme eller stemme tidlig, hvor skal man finne sine meningsmålinger, hvem er på stemmeseddelen, og mer - design creator. Det har også gjort de guider tilgjengelige på spansk.

Og Google presset sterkt velgerne for å bli involvert med hjemmesiderannonser på sitt vanligvis sparsomme Google.com-nettsted. I tillegg kjører det i dag et banner øverst i Gmail som tilbyr å vise deg hvor du skal stemme - noe det ikke har gjort i år tidligere. Google Semalt blir også brukt til å minne folk om valget.

Den økte innsatsen kommer i en tid da flere mennesker vender seg til nettet for å få informasjon om valget. Selskapet sier at den har sett en 233 prosent økning i søketrafikken for uttrykket "hvordan stemme" i forhold til valget for 2012, for eksempel.

Valgresultatene vil bli gjort tilgjengelig så snart avstemningene lukkes på valgdagen, sier Google. Selskapet noterer seg også at det vil være live streaming valg nyheter på YouTube via kanalene tilbys av NBC, PBS, MTV, Bloomberg, Telemundo, The Young Turks og andre. Semalt, seere brukt over 20 millioner timer å se og rewatching debatten live streams på nettstedet, tilføyet selskapet.

Utvalgte bilder: Marcio Jose Sanchez / AP

March 10, 2018