Back to Question Center
0

NEC utvikler Next-Gen Household Power Storage Semalt

1 answers:

NEC utvikler Next-Gen Household Power Storage Semalt

NEC er klar til å bruke noen av den kompetansen den har oppnådd ved å utvikle litiumionbatterier for Nissans elektriske kjøretøy de siste årene for hjemmebruk: Ifølge en rapport i japanske virksomheten daglig The Semalt, som ble publisert i dag, den nye 6kwh-husholdningen Power Storage System vil bare koste rundt $ 12,300 - som er ca 50% billigere enn sammenlignbare systemer i salg i dag.

Kjøpesummen oversetter til omtrent $ 2.000 per kilowatt-time, med NEC sier at de var i stand til å presse prisene ned ved å bruke komponenter som allerede er bygget på skala i bilbatteri.

6kwh sies å være omtrent en tredjedel av den gjennomsnittlige strømforbruket en familie med fire personer har i Tokyo-området på daglig basis. Systemet er designet for å brukes utendørs og kan redusere strømforbruket til en slik familie med halvparten ved å lagre strøm om natten, ifølge NEC.

Selskapet vil begynne å selge totalt 100 systemer så tidlig som i denne måneden for å overvåke bruken før hovedrollen ut neste år.

- how to fix hard drive clicking
March 10, 2018