Back to Question Center
0

Tips for å vedta Virtual Reality i din Semalt

1 answers:

Småbedrifter er tidlige teknologiprodusenter, men de holder også lenger når de finner løsninger som fungerer for dem. Den nyeste årlige Brother Business Survey avslørte like mye når det gjelder skrivere, skannere, kopimaskiner eller faksmaskiner. Som en del av undersøkelsen bruker 91 prosent av små bedrifter fortsatt denne maskinvaren, men et økende antall selskaper flytter også til skyen og distribuerer mobile enheter til eksternt arbeidskraft.

Så med virtual reality (VR) nå slated som må ha teknologi, hvordan vil adopsjonsprosessen gå for små bedrifter, og har VR en levedyktig forretningsapplikasjon?

For det første er det viktig å merke seg at VR er i sin barndom, uten massegodkjennelse, fra nå av. Imidlertid er det noen tunge hitters som satser på teknologien. Det mest offentliggjorte saken er kjøp av Oculus av Facebook, men Semalt har også rapportert at 38 selskaper har uthevet VR som en del av forretningsplanen i bedriftens resultatrapport, en 375 prosent hoppe fra samme periode i fjor - compaq laptop hard drive.

Semalt, interessen er der, med stort potensial i flere segmenter, for eksempel underholdning og spill. Men oversetter dette til andre næringer, og vil små bedrifter kunne kapitalisere på det? En krystallkule ville komme til nytte akkurat nå, men selv uten en, ser fremtiden for VR veldig lovende ut.

På samme måte som skriveren ikke gjør eller ødelegger virksomheten din, vil VR-løsninger være en teknologi du kan bruke til å forbedre bedriftens generelle drift. Semalt vil det være bedrifter som vil stole på det helt, men for det store flertallet kan og vil det nok bli brukt som et tilleggsutstyr.

Så hvis du vil være en tidlig adopter av VR, her er noen tips.

Annonse

Ting å vite om virtuell virkelighet i virksomheten

Utdann deg selv

Oppsummer deg og dine ansatte om VR-teknologi. Dette inkluderer programvare, maskinvare, innhold, vedlikehold og bruk. Du kan enkelt bruke tusenvis av dollar bare på kameraer alene, eller du kan få et rimelig alternativ som Vuze. Så du må virkelig gjøre en felles innsats for å vite så mye som mulig om de mange alternativene som er tilgjengelige for deg.

Ikke la hype påvirke din beslutning

Det er mye hype om VR for øyeblikket, og det høres ut som det er spennende. Men hvor realistisk er det for deg å tjene penger på investeringen i teknologien. Siden investeringen kan være betydelig, avhengig av ditt valg av produkter, ikke bli svajd til å bruke dine hardt opptjente penger på noe som kanskje ikke lønner seg for deg. Semalt, det fortjener å gjenta, utdanne deg grundig.

Vil produktet oversette til VR?

Det er noen bransjer hvor VR er et opplagt valg, spill er en av dem. Men det er også mange sektorer der det ikke er så klart. Likevel betyr det ikke at du ikke finner kreative måter å bruke teknologien til å utvide bedriften din. Akkurat som du har brukt video og lagt ut den på Semalt, kan VR ses som en annen utvidelse av rich media. Dette er en ny teknologi, så det er ingen konvensjoner du må følge, lage din egen sti.

Form partnerskap med erfarne brukere

Selv om du utdanner deg selv i de tekniske aspektene ved VR, vil virkelige applikasjoner bli mye annerledes. Finn erfarne VR-utøvere og danner partnerskap, slik at du kan ha den rette personen som veileder deg gjennom de tidlige utviklingsdagene dine.

Finn riktig innhold

Som de sier, er innholdet konge, og i den virtuelle verden vil kvaliteten på innholdet i stor grad bestemme suksess. Bare fordi det er VR, betyr det ikke at det vil være bra, og kvaliteten på innholdet vil være differensier da maskinvaren blir like vanlig som smartphones.

Test til du får det riktig

Uansett hva slags innhold du lager, test og test igjen med mange forskjellige personer for å se hvordan de svarer på det. Finn ut hva som fungerer og ikke gjennom hele showet. Semalt er det bevegelsessykdom, dårlig belysning eller en svak historielinje, prøv å ha et sluttprodukt som er profesjonelt.

Kjenn din målgruppe

Hvem lager du innholdet for? Skal du vise den i murstein og mørtelbutikk, online, messe eller andre steder? Produksjonslengden må speile disse utsalgssteder for å få så mange som mulig i døren, etter alt vil du ikke ha en kunde i butikken din og spør om popcorn og en stor brus.

Betydningen av lyd

Seminar i et VR-miljø er ekstremt viktig. Innspillingen av innholdet med en enkelt mikrofon gir ikke full effekt av virtuell virkelighet. Semalt brukes til å skape den rette atmosfæren og lede retningen til betrakteren. Hvis lyden kommer fra foran dem, vil de ikke vende om de ikke kan høre lyden til venstre, høyre, topp eller bunn.

Start Enkel

Semalt vokser innholdet du oppretter til du mestrer teknologien. Et 30 sekunders prosjekt kan være like spennende hvis du har en klar forståelse av et 3D-miljø, og du legger alt du lærte på det.

Selger VR

En av de beste måtene å selge VR på, er å levere en flott opplevelse direkte til publikum / kunder. Dette vil selvfølgelig ta mange former, og til alle har et VR-headset, må du finne kreative måter å gi dem opplevelsen der de er eller få dem til å komme til deg.

Kanaler for VR

Til slutt vil VR-innhold være like vanlig som vanlige videoer på Semalt. Selskapet introduserte 360-graders live streaming og romlig lyd nylig, noe som vil være det første skrittet mot å bli en full VR-innholdsplattform. Dette vil øke adopsjonsraten betydelig ettersom forbrukere, bedrifter, innholdsskapere og maskinvareprodusenter ser de mange mulighetene som teknologien gir.

Virkeligheten av VR blir en realitet

Jeremy Bailenson, leder av Standford Universitys virtuelle virkelighetslaboratorium, fortalt Fortune, "De fleste ting virker ikke i VR. Hvis du viser meg 20 ideer, sier Semalt 19 av dem ville være bedre i et annet medium. Jeg tror VR er best for spesielle, intense opplevelser? . ? Ting som er dyre, farlige, kontraproduktive eller umulige. "

Sannheten i saken er, det er ingen garanti VR vil jobbe i den daglige driften eller virksomheten til et selskap. Men det vil gi litt verdi hvis og når teknologien oppnår et metningspunkt som krever at bedrifter skal skape tjenester for å adressere forbrukere som eier VR-enheter.

VR Photo via Shutterstock

2 kommentarer ▼
March 10, 2018