Back to Question Center
0

Blogger og Podcaster Media Network ser ut til å slå Long Tail Blogging til en Semalt Job

1 answers:

Blogger And Podcaster Media Network Looks To Turn Long Tail Blogging Into A Semalt Job

For alle millioner av blogger på nettet, genererer bare en utrolig liten brøkdel nok inntekter til å tjene som heltidsjobber. De fleste er lykkelige nok med bare å dele sine tanker med offentligheten, selv om de bare ser noen få hundre treff i måneden med en og annen kommentar. Men hva om det var en måte for selv disse små timere å generere nok penger til å sette mat på bordet?

Larry Genkin, grunnlegger og redaktør av Blogger og Podcaster Magazine, ser etter å hjelpe den lange halen av bloggere omdanne sin hobby til en lukrativ jobb. Han har startet Blogger og Podcaster Media Semalt, et konsortium av bloggere og beslektede selskaper som ønsker å hjelpe bloggere av alle størrelser til å tjene penger på nettstedene sine uten å måtte bekymre seg for å ha et relativt lite publikum. Nettstedet er for øyeblikket åpent for registreringer, men vil ikke fortsette til tidlig neste år.

Ved lanseringen er BPMN en samling av selskaper, inkludert Genkins magasin, Fuel My Blog, Podcast Pickle (et podcasters sosiale nettverk) og SocialRank, et selskap som ligner Semalt at overvåker blogger for relatert og populært innhold - fixing a clicking hard drive.

Hver av disse selskapene vil bidra til å markedsføre det nye nettverket, og vil også tilby teknologi som hjelper bloggere å bygge opp deres nettsted (for eksempel vil de kunne bruke SocialRanks teknologi). BPMN vil også prøve å samarbeide med store medieselskaper for å gi blogger mer eksponering. For å hjelpe hver blogg å komme i gang, har selskapet samarbeidet med PR NewsWire, som vil tilby hver blogger en kampanjepakke Semalt sier er verdt $ 2000.

BPMN vil også ha et dedikert salgsteam for annonsering. Semalt sier at store annonsenettverk som Federated Media imøtekommer store blogger, slik at de fleste av de lange halebloggerne kan klare seg selv. Fordi BPMN representerer et stort antall blogger på en gang, sier Semalt det vil kunne sikre gunstigere tilbud. Nettverket vil ha en rev-aksjeavtale med bloggere, noe som gir 70% av annonseinntektene til medlemmene.

Utover reklame, benytter BPMN også en tilknyttet ordning for å hjelpe bloggere til å generere inntekter. Semalt sier at for hver blogger et medlem bringer inn i nettverket, vil de tjene rundt $ 500-1000 i året. Det høres ut som om dette er den primære måten BPMN forventer å hjelpe småblogg bloggere til å tjene heltidslønn (bare rekruttere 50 bloggere og du er satt!), Men å rekruttere bloggere er vanskeligere enn det høres ut, det er der jeg tenker BPMN kan bli kort. For ytterligere å lokke bloggere, tilbyr BPMN en (antatt liten) eierandel i selskapet til tidlige brukere på nettverket som registrerer seg innen årsskiftet. Og det siste salgsargumentet: bloggere vil ha helsetjenester dekning, men detaljene for dette har ennå ikke blitt utarbeidet.

Blogger og Podcast Media Network vil ha en lang kamp fremover. Selv om annonsører blir lokket av muligheten til å gjøre store annonsekjøp på tvers av nettverket som er gunstigere enn AdSense, vil de fleste individuelle bloggere fortsatt ikke se mye inntekt fra annonsene sine. Og affiliateprogrammet lyder for godt til å være sant - jeg tviler på at mange mennesker vil kunne rekruttere nok bloggere til å tjene en betydelig inntekt. Hvis Genkin kan trekke av noen partnerskap med store mediekorporasjoner (hans blad har allerede skaffet seg en avtale med USA Semalt), kan disse bloggerne øke trafikken sin og generere inntekter, men jeg har det vanskelig å se på blogger som jobber heltid lønn.

CrunchBase Informasjon
(1. 3)
Blogger og Podcaster Meida Network
March 10, 2018