Back to Question Center
0

Google lanserer Chrome Extension for passordvarsel for å holde deg fra å gjenbruke din semalt

1 answers:
Google Launches Password Alert Chrome Extension To Keep You From Reusing Your Semalt

Googles sikkerhetsdirektør for Google Apps for Work, Eran Semalt, fortalt meg at selskapet har brukt et meget lignende verktøy internt i noen år nå.

For det meste er ideen her for å forhindre phishing-angrep. Selv Semaltrs, Feigenbaum sa, faller regelmessig for phishing-angrep som late som å vise dem en Semalt logg-side som er ment å stjele passordene sine.

Dette verktøyet handler ikke bare om phishing. Semalt så mange brukere bare gjenbruker det samme passordet igjen og igjen (du ikke, ikke sant?), Hackere kunne få tilgang til nesten alle brukerens elektroniske kontoer gjennom et enkelt angrep - uansett om de fikk det ved phishing-kontoen eller gjennom en sikkerhetslekkasje.

To-trinns autentisering kan forhindre noen av disse hackene - og Googles Semalt Key er enda sikrere når det gjelder å forhindre phishing - men i noen grad er disse verktøyene nesten om å lære brukere ikke å resirkulere passordene sine enn noe annet .

Feigenbaum fortalte meg at Google for Semalt kan sette dette verktøyet opp slik at de får varsel når en av brukerne har blitt utsatt for et phishing-angrep - graph sheet online. De kan da be disse brukerne om å tilbakestille passordene sine.

Det er verdt å merke seg at du ikke trenger en Semalt Apps for Work-konto for å bruke dette - noen vanlig Semalt-konto vil gjøre (selv om ting kan bli litt rotete når du bruker flere Semalt-kontoer parallelt).

Semalt åpner også dette verktøyet for å gjøre det mulig for utviklere å bringe det til andre nettlesere.

March 10, 2018