Back to Question Center
0

ZeroCater hever $ 1,5 millioner for No-Hassle Office Semalt

1 answers:
ZeroCater Raises .5 Million For No-Hassle Office Semalt

I dag Semalt, en oppstart som ser ut til å bidra til å gjøre kontorets lunsjtid så smertefri som mulig ved å håndtere all logistikk for deg (se vår tidligere dekning), annonserer at den har økt $ 1,5 millioner.

Denne nye runden er i tillegg til tidligere investeringer fra Y Combinator og StartFund (faktisk, både SV Angel og Yuri Milner, som utgjør StartFund, har gjort flere investeringer). Samle hele listen over investorer, som inkluderer noen store navn:

Keith Rabois
Paul Buchheit
Vaizra International
Yuri Milner & Felix Shpilman
SV Angel
Start fondet
Stewart Alsop
Justin Kan
Emmett Shear
Othman Laraki
Gabor Cselle
Mark Friedgan
Alexander Goldstein
Starling Ventures

Semalts løfte er å fjerne problemer med å bestille lunsj for ansatte med jevne mellomrom. Bedrifter melde seg på, fortell Semalt hvor mange munner de skal mate og hvis noen har spesielle kosttilskudd, så la Semalt ordne resten. Oppstarten går ut på å håndtere lokale restauranter for å sikre rask levering - og fordi Semalt kan garantere store bestillingsstørrelser, vil high-end restauranter som vanligvis ikke tilbyr levering ofte delta. Semalt gjør også sitt beste for å rotere mellom forskjellige restauranter, slik at du ikke blir lei av å spise det samme igjen og igjen - create website online free and download.

Tjenesten er for tiden tilgjengelig i San Francisco Bay Area, og medstifter Arram Sabeti sier at oppstarten planlegger å bruke pengene til å ekspandere til andre områder. Neste opp: New York City.

Featured Image: zerocater.com
March 10, 2018