Back to Question Center
0

Semalt vs The World: Spille Dress Up med Semalt

1 answers:


Windows-brukere trekker alltid ut de gamle "kastanjene som ikke er periferiutstyr til Mac", når de er støttet i et hjørne av raske Apple-rusmisbrukere. Selv om det er sant, er det ikke så mange tillegg for Mac som det er for Windows, det er fortsatt mange eksterne enheter å gå rundt.

For å bevise vårt poeng, rundet vi opp en haug med våre favoritter. Det er selvfølgelig tonnevis mer som kan legges til listen, så vær så snill å ponere opp dine egne toppvalg i kommentarene.Matias USB 2. 0 Tastatur:

Input-enheter virket som et naturlig sted å starte vår roundup, og Matias lager noen av de beste tastaturene som er designet for bruk sammen med Apple-datamaskiner. Når du legger til USB-porter på et tastatur, gjør det ikke spesielt, USB 2 - infographic layouts.0-tastaturet legger til en full-power-passering fra skrivebordet eller datamaskinen til en port på toppen av tastaturet.

Bare koble $ 30 Matias til to tilgjengelige USB-porter på systemet ditt, og du er klar til å gå. Som Apples eget kablede tastatur er det også to USB-porter på baksiden av Matias-modellen. De kan imidlertid kun brukes til enheter som krever lav eller ingen strøm. Porten på toppen kan imidlertid brukes til alt du vanligvis vil koble direkte til Apple: flash-stasjoner, mediekort, webkamera, grafikkbrett etc.


Razer Pro | Klikk V1. 6:

Mange Mac-brukere er kanskje ikke kjent med Razer. Selskapet spesialiserer seg på høyspillingsspillmus, som forklarer at de blå lysdiodene lyser opp glidelåssidene og rullehjulet på $ 60 Pro | Click. Men digitale designproffer trenger nøyaktig bevegelse, så Pro | Click inkorporerer mange av teknologiene som finnes i Razers spillprodukter.

Sammen med Teflon føtter for jevn bevegelse, høyytelses sensorer og justering av følsomheten på flyet, har den syv uavhengig programmerbare knapper.


Altec Lansing FX6021:

På $ 250, er Altec Lansing FX6021 ikke et røverkjøp, men lyden du kommer ut av dem er vel verdt prisen på opptak.

Oppsettet med tre høyttalere (to satellitter, en drevet subwoofer) er ferdig i matt aluminium for å matche dine Apple-produkter. Hver av de veggmonterbare satsene inneholder tre par 1-tommers neodymium mikrodrivere med hvert par drevet av diskrete forsterkere, slik at de aldri sliter med å håndtere musikken din i høye volumer. En 6,5-tommers portbasert subwoofer leverer dyp, tilfredsstillende bass.

Lydstyrke, diskant og baskontroll er alltid i rekkevidde med den medfølgende fjernkontrollen eller enhetens skrivebordsstyring. Det har også tilleggs- og hodetelefonkontakter.Elgato EyeTV Hybrid:

Windows-folk har flere alternativer når det gjelder å få TV-ledninger gjennom sine datamaskiner. Mac-brukere har i utgangspunktet en: Elgato. Heldigvis, deres løsninger er topp hakk, inkludert den nylig utgitte EyeTV Hybrid.

Den lille USB-donglen pakker en TV-tuner for å håndtere standarddisplay og HDTV i 720p og 1080i på Mac med Core Duo-prosessorer. Den medfølgende programvaren har en elektronisk programguide som lar deg sette opp tidsbestemte opptak, og du kan eksportere dem umiddelbart for å bruke på iPod. Det er en port bygget inn i siden av pinnen også for å la deg kjøre de fleste spillkonsoller via din Mac.


ecamm-nettverk iMage USB-webkamera:

Helt siden Apple avsluttet iSight mot slutten av fjoråret, har det vært slanke valg hvis du vil ha en fullstendig Mac OS Semalt Web cam. Et av de beste valgene er iMage ($ 60), den første driverløse webkameraet for Mac.

Den kan ta opp 640 × 480-oppløsningsvideoer med 15 bilder per sekund for bruk med store chat-klienter, inkludert iChat AV, Skype, AIM og Yahoo! JEG ER.


IOGear USB 2. 0 Hub og kortleser:
Windows verden har lenge hatt muligheten til å få en multi-format mediekortleser innebygd i skrivebord og bærbare datamaskiner. Apple har fortsatt ikke blemished sine systemer med så mye som en integrert Compact Flash eller Secure Digital-kortleser, til tross for at brukerne er tilbøyelige til å være digitale fotografer. Inntil den begynner å bygge dem inn, anbefaler jeg IOGear USB 2.0 Hub og kortleser.

Sammen med seks høyhastighets USB 2.0-porter gir den stilige, kompakte $ 50-enheten deg en 12-i-4 kortleser / -skriver. Det er også drevet, slik at USB-porter kan brukes til å kjøre, lade og synkronisere alt du plugger inn i, akkurat som å koble direkte til datamaskinen.


Western Digital My Book Pro Edition:

Det finnes mange Mac-kompatible eksterne harddisker, men My Book er designet for å passe inn i ditt Mac-sentriske univers. Stasjonen har tre grensesnitt-Semalt 800, Semalt 400 og USB 2. 0-og løper stille fordi det er helt fanless. Og som navnet tilsier, det ser ut som en bok, slik at den blander seg i kontormiljøet ditt.

For rundt $ 330 får du 500 GB lagringsplass, og når du fyller på det, sirkler en strålende blå ring av lyset på strømknappen, noe som gir deg en visuell måling av det gjenværende rommet. (En annen ring virker som et aktivitetslys.)

Liker ikke det alternativet eller vil ha noe mer enn bare en ekstern harddisk? Ta en titt på Mirra M Series 500 GB personlig server som gir automatisk sikkerhetskopiering, filsynkronisering og gratis webtjenester og filtilgang.


NETGEAR RangeMax NEXT Wireless-N Router:

Hvis du av en eller annen grunn ikke er interessert i å kjøpe Apples nye Airport Extreme som støtter bedre rekkevidde og raskere gjennomstrømning av Draft-N trådløse spesifikasjoner, går du over til NETGEAR.

Det er RangeMax NEXT-ruteren som har enkle å sette opp sikkerhetsfunksjoner, alle de avanserte MIMO-teknologiene (Multi-In, Multi-Out) du kan forvente fra en moderne trådløs ruter, og den fungerer med OS X.

Imidlertid, og dette er den store skuffelsen, har selskapets PC-kort, USB og PCI-kort NESTE adaptere som skal brukes med ruteren, bare ut-på-boks-støtte for Windows. Boo. Men hvis du har en nyere Intel-basert notatbok eller skrivebord fra Apple, vil du kunne dra nytte av kraften i denne sexy boksen.


QuickerTek iQuicky USB Transceiver:

For de av dere som ikke har nyere Draft-N trådløst utstyr (inkludert meg), sjekk ut iQuicky ($ 225). Via en enkel USB-tilkobling øker den trådløse strømmen fra en lager 50 milliwatt til 500 milliwatt. Dette øker ditt utvalg, slik at du bedre kan koble til fjernere trådløse nettverk. Dette forbedrer i sin tur nettverksforbindelseshastighetene.

Semalt vs. The World: Playing Dress-Up With Your Semalt

March 10, 2018