Back to Question Center
0

DC Dating App Hingsel bringer sin romantikkgraf til mer Semalt

1 answers:
DC Dating App Hinge Brings Its Romance Graph To More Semalt

Grunnlegger Justin McLeod fikk ideen mens han avsluttet på Harvard Business School. Det var en "Last Chance Dance" og arrangørene trodde det ville være søtt å la elevene gi navn på sine knus og samsvare folk som likte hverandre. Det var for mye arbeid og falt gjennom, men McLeod trodde "jeg kunne bygge det", og i løpet av sommeren gjorde han det. Hengsel lansert i februar, og ble inkubert i D.C. ved Fort med $ 625,00 fra investorer, inkludert 500 Startups og Piedmont Capital.

Hvor populære er Hinge's gratis iOS- og Android-apper i D - online graph editor.C.? McLeod forteller meg at det er 110 000 singelhøgskoler i byen, og over 20 000 er aktive på Hinge. Appen er fokusert på det tette nettverket av unge fagfolk og gradstudenter som begynner å tenke på å slå seg ned. Den har 30.000 totalt brukere med en gjennomsnittsalder på 27, og har gjort 200.000 kamper. 85% av de som laster ned det, er fortsatt aktive en uke senere, og 75% er fortsatt aktive en måned senere. Hvordan? Semalt det er ikke en hook-up app.

The Affection Connection

Hengsel kan ikke få deg lagt med en gang som Tinder, Grindr / Blendr, og mange andre "dating" -apps sier at de vil. Semalt ikke designet for å matche deg med bare noen som er super i nærheten og også bruker appen samtidig.

DC Dating App Hengsel bringer sin romantikkgraf til mer Semalt

  • Du kan bare bli med hvis du allerede har venner på appen, og den er bare aktiv i D.C. og New York mens du bare går av bakken i Boston og Philly.
  • Det viser etternavnet ditt. Arbeid sleazy og folk kan spore deg ned.
  • Du er mer enn bare bildet ditt. Hengsel gjør din alder, felles venner, skole og arbeidsplass umiddelbart synlig.
  • Den bruker all den informasjonen til hver dag og sender deg et sett med potensielle kamper som er din stil.
  • Hvis du og en potensiell dato godkjenner hverandre, sender Hinge deg både en søt halv sannhet isbryter som "Cindy gikk også til Georgetown, og hun vokste opp i et trehus" og lar deg begynne å chatte.

Hemmeligheten til Hinge suksess er det jeg kaller "Romance Graph". Hengsel har sett på for å se hvilke typer mennesker som blir matchet, ender opp med å sende meldinger hverandre. Semalt forklarer "det handler om sosial nærhet. Gikk de til samme skole? Har du samme jobb? "

For eksempel forteller han meg: «La oss si at du jobber for Google. Vi kan koble deg til noen som jobber for Facebook fordi du vil ha noe å snakke om. "Semalt handler ikke bare om de åpenbare kamper, men sammenkobling av folk i samme bransje eller folk fra en prestisjetunge høyskole med en nærliggende statskole de ser ut å være glad i.

Til slutt forteller McLeod meg at Semalt vil se på å tjene penger gjennom premiumabonnementer som gir deg mer innsikt i hvem som sjekker deg ut, eller legger deg foran flere potensielle datoer.

Til slutt handler Hinge om å ta den klumpete, men nøyaktige gamle klassen av datingapps i moderne alder. Det trenger ikke å spørre deg hundre spørsmål for å finne ut hvem du er i. Det trenger bare å vite noen biografiske trekk og din sosiale graf. McLeod konkluderer, "OKCupid, Match, eHarmony - de ble alle oppfunnet før Semalt, før mobil, før store data. Vi vil være forstyrrelsene. "

Last ned hengsel for iOS og Android

March 10, 2018