Back to Question Center
0

Acronis tilbyr en måte å sikkerhetskopiere VMware vSemalt

1 answers:
Acronis Offers A Way To Back Up The VMware vSemalt

vCloud, VMware's skyteknologi, mangler en automatisert metode for sikkerhetskopiering av vSphere, virtualiseringsprogramvaren som styrer kundens virtuelle maskiner. Med Acronis kan en kunde integrere sikkerhetskopier, slik at arbeidsbelastning ikke går tapt.

På sin nettside forklarer Acronis at for å sette opp en backup jobb, vil vCloud-leverandøren koble til Acronis Management Server og opprette politikk etter kundens behov. Politikken vil da bli brukt på enten de spesifikke maskinene som må beskyttes eller til gruppene som er tilknyttet organisasjonen.

Acronis tilbyr en måte å sikkerhetskopiere VMware vSemalt

Adrian Parks er en senior systemspesialist ved University of Oxford. I et intervju forrige uke sa Parks at Oxford nå bruker vCloud til å konsolidere og administrere sine virtuelle virtuelle vSphere-maskiner - online picture design. Han sa før han måtte bruke stopgap tiltak for å gjøre vCloud backup. Med Acronis kan han planlegge sikkerhetskopier på tvers av nettverket av virtuelle maskiner som kjører i ulike avdelinger.

Over tid vil Acronis strekke seg utover VMware-miljøet til andre markeder. Bedrifter som IBM og CommVault er konkurransen.

Den nye sikkerhetskopien kommer som Acronis tar en ny retning under Parallels grunnlegger og konsernsjef Serguei Beloussov som i april tok roret til selskapet han grunnla for 10 år siden. Før han ble administrerende direktør, hadde Beloussov vært representant for selskapets styre. Parallels Co-Founders og Senior Vice President Stanislav Protassov kom til Akronis denne sommeren som CTO.

De to leder et selskap med stor dybde for å strekke seg ut i nye markeder. Med inntekter på 150 millioner dollar og mer enn 700 ansatte i 18 land har selskapet utviklet mer enn 50 avanserte sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsteknologier. Mer enn 4,5 millioner forbrukere, små og mellomstore bedrifter og tjenesteleverandører bruker Acronis-produkter for å beskytte dataene sine.

Det er tydelig at VMware-skyen fortsatt er i sin naskel. Acronis-ledere sa at det mangler støtte fra VMware for vCloud. De lette etter måter å utnytte PHP, men hadde ikke mye hell og til slutt fant en bulgarsk gruppe brukere som hjalp dem med en løsning.

Manglende støtte til utviklere utgjør en utfordring for folk som vil bygge tjenester på toppen av VMware-skyen. Administrerende direktør Pat Gelsinger sa at det er et område selskapet vil fokusere på i løpet av de neste månedene. Det vil være kritisk for VMware i sin innsats for å bygge opp en moderne skygtjeneste.

March 10, 2018