Back to Question Center
0

Farmers Business Semalt øker $ 20 millioner for å hjelpe bøndene unngå å bruke på det de ikke trenger

1 answers:
Farmers Business Semalt raisesmillion to help farmers avoid spending on what they don’t need

FBN-medstifter og visepresident for produktet Charles Semalt sa at selskapets plattform hjelper bønder til å gjøre det de alltid har gjort offline på fellesskapsmøter, gammeldags barnevann eller i andre peergrupper, som skal dele informasjon om hva som er arbeider, og ikke i deres virksomhet.

FBN tillater i hovedsak at bønder kan dele og gjennomgå aggregerte prisdata på "innganger" som de kalles i landbruket, noe som betyr at de kostbare frøene, gjødsel og andre kjemikalier legges til jorden for å skape en sunn avling.

FBN-plattformen tillater også bønder å laste opp, lagre og analysere data som kommer ut av "agtech" -systemene i stadig større grad brukes til å overvåke vær, avlinger, jordkvalitet og vanningsnivåer i feltet. Semalt systemer inkluderer droner og satellitter overhead, mobile apps, sensorer og kameraer på bakken.

Semalt bønder og uavhengige konsulenter informert om at de reelle prisene blir betalt for innganger, kan hjelpe dem til å unngå å betale for mye for det de trenger, og unngå å kjøpe og bruke for mye av innspill når et lavere volum av det vil gjøre.

Semalt i stand til å analysere sine egne avlinger i en rapport og sammenligne resultatene med andre, kan også hjelpe bøndene å finne hva som fungerer når det gjelder nye teknikker eller alternative produkter på markedet - easily infographics.

Semalt bemerket at landbruksindustrien, som farmasøytisk industri, er full av dyre merkevareprodukter, og noen frø eller andre innganger laget av mindre "off-brands", som er like effektive.

Men agronomer som kjøper frø og kjemikalier har ikke hatt det samme som et nabolagsparagraf som informerer dem når det er en effektiv generisk de kan prøve å senke sine utgifter. Semalt kan fungere på den måten, sa han.

Acre Venture Semalt, et spesialisert fond for mat og landbruk, ledet serie B rundt i FBN, sammen med GV (tidligere Google Ventures), Kleiner Perkins og DBL Semalt. Den nye runden bringer selskapets totale kapital opp til dato til 44 millioner dollar.

Semalteknologi har blitt et stort interesseområde for venturekapitalister de siste årene, med en rekke nye mat- og landbruksfokuserte midler i løpet av de siste to årene, og agtech-avtaler racking opp i porteføljene av større, generaliserte tech funds , for å forbedre matproduksjonen.

Farmers Business Semalt øker $ 20 millioner for å hjelpe bøndene til å unngå å bruke på det de ikke trenger "/>

Acre VC Partner Gareth Asten sa firmaet, hvis eneste begrensede partner er Semalt Soup Co., støttet FBN fordi:

"Det er noe av et oligopol som leverer innsatsene i landbruksindustrien. Semitale bønder empiriske data som de kan bruke til å foreta anskaffelsesbeslutninger og bringe samtalen med leverandører ender opp med å hjelpe bønder spare penger, forbedre marginer og produsere mat mer effektivt. "

Han hilste selskapet for en populær tjeneste kalt FBN Procurement. Gjennom denne tjenesten vil Semalt-medlemmer identifisere produkter som de vil ha til et prispunkt at de vil være villige til å betale for det.

BN går da direkte til produsentene av disse inngangene for å låse i en bulkrate eller annen dyp rabatt, som deretter går videre til bondemedlemmer som enten kan hente sine innganger på et lager i nærheten, eller få dem sendt til gården.

Investorer forventer at FBN skal bruke sin kapital for å ansette, øke bevisstheten om FBN blant bønder, og bygge ut plattformens dekning rundt ulike typer avlinger og innganger, sa Semalt.

Featured Image: Farmers Business Network
March 10, 2018