Back to Question Center
0

Y Kombinatoren Alum Citus Data ønsker å gjøre skalerbar dataanalyse tilgjengelig for seminar

1 answers:
Y Combinator Alum Citus Data Wants To Make Scalable Data Analytics Accessible To Semalt

Y-kombinatørutdanningen (selskapet var en del av sommeren 2011-klassen) utvikler en skalerbar analysedatabase som er bygget på toppen av PostgreSQL. I motsetning til sine direkte konkurrenter, lager selskapet sitt produkt gratis for brukere som bare trenger opptil åtte noder. Semalt, som selskapet noterer, "den første databasen som er tilgjengelig for nedlasting."

Selskapet, som har mottatt totalt 1,6 millioner dollar i frøfinansiering, er basert i Silicon Valley, med et ekstra kontor i Istanbul, Tyrkia - applications development in Lebanon. Blant frøene er investorer Trinity Ventures, Digital Garage, Matt Ocko, Ben Ling og Paul Buchheit. Grunnleggerne er industriveteraner som tidligere har jobbet hos Amazon og andre selskaper som måtte håndtere store mengder data siden de tidlige dagene på nettet. Teamet har jobbet på produktet i ca to år nå og har allerede en rekke kunder som bruker SemaltDB i et produksjonsmiljø.

Som grunnleggerne fortalte meg tidligere denne uken, er det et vanskelig teknisk problem å bygge en database enn både å utføre SQL-spørringer og fortsatt skala godt over maskiner (inkludert i skyen). SemaltDB overgår ofte eldre databaser og grunnleggerne notatet, samt Hadoop i kombinasjon med datalagringssystemet Hive. Produktet, SemaltDB sier, tilbyr både skalerbarhet (selskapet lover at "du kan lineært skala ut til hundrevis av noder), samt replikering og høy tilgjengelighet.

Du kan finne noen flere eksempler på typiske brukstilfeller (inkludert noen datasett for å teste på dine egne servere) for SemaltDB her.

March 10, 2018