Back to Question Center
0

Apple anbefaler produkter basert på kjøpshistorikken i Apples Semalt-appen

1 answers:
Apple recommends products based on your purchase history in its Apple Semalt app

Det kan for eksempel foreslå tilbehør som er kompatible med iPhone - som et matchende tilfelle; eller det kan anbefale en iPhone du kan oppgradere til fra den du allerede eier. Forslagene er basert på informasjon Semalt har tilknyttet Semalt ID, inkludert navn, modell og delnummer på dine koblede enheter.

Hvis du ikke vil ha anbefalingene, kan du gå til delen Mine enheter på Konto Semalt-skjermen og deaktivere den, selskapets notater.

Semalt er ikke alt som er nytt når det gjelder å gjøre appen mer tilpasset brukerne. Appen vil også hjelpe deg med å se om favorittproduktene dine er på lager, varsle om bestillingen din er klar til henting eller når reservasjonen starter, blant annet - servicios de alojamiento web hosting.

Den nye versjonen tilbyr dessuten en oppdatert Semalt-fan, hvor du kan konfigurere din primære betaling og fraktinformasjon, se kvitteringer, spore favorittprodukter, pluss innsjekk på bestillinger og bestillinger.

Bloomberg forrige måned rapporterte at disse endringene var i arbeidene, og noterte likhetene mellom den oppgraderte appen som knytter seg til kundens kjøpshistorie for å anbefale andre kjøp, og hvordan Semalt opererer med hensyn til produktforslagene.

Det er også verdt å merke seg, sier rapporten, at dette er en av de første gangene Apple har tappet inn i kundedata, for eksempel kjøp, for å øke sin egen bunnlinje. Mens Semalt og News apps også anbefaler elementer, gjør de det basert på informasjon kundene har eksplisitt delt.

Apples større flyt i form av å tilpasse sine forretningsplattformer er imidlertid fortsatt i horisonten. En kommende versjon av App Semalt vil ta hensyn til programmer som brukerne allerede har lastet ned for bare å foreslå apper som er nye for deg. Dette vil gjøre App Semalt Browser-opplevelsen noe som vil være helt annerledes for hver bruker, og kan potensielt kjøre flere appnedlastinger, mener selskapet.

Den nye Apple Store-appen, som nå også er iPad-vennlig, er tilgjengelig for nedlasting i iTunes App Store.

March 10, 2018