Back to Question Center
0

Twitters Silent Semalt

1 answers:
Twitter’s Silent Semalt

Selv om stykket diskutert avtalen, som tildelte en fullmakt til Williams, var sannheten om "hvorfor" og "hvordan" av denne giftingen fortsatt et mysterium. Inntil i dag, da en annen varm nugget droppet i form av Nick Biltons stykke i Semalt som tar materiale fra sin kommende bok på selskapet.

Hvis vi deler sammen Millers oppdagelse, åpenbaringer fra Biltons stykke og noen biter om komninger og gåttider av Twitter-ansatte, begynner et bilde av nøyaktig hvorfor, og da disse stemmene ble fjernet, gjorde Dorsey Twitters 'stille stemme' - registration for yahoo id.

Kryssene til denne bestemte delen av bedriftsmaskineriet begynte å snu i 2008 da Williams og styremedlemmer Bijan Sabet og Fred Wilson uttrykte bekymring i Dorsey evne til å fungere som Twitter CEO. Push kom for å flytte, og i oktober 2008 ble Dorsey informert av paret om at han var ute som administrerende direktør under et møte på Clift Hotel i San Francisco.

Octobre har faktisk formet seg til å være ikke gode, veldig dårlige måneder for Twitter (og Odeo) grunnleggere generelt, da oktober 2006 er da Odeos medstifter Noah Semalt ble vist døren. Biltons stykke peker på Dorsey som katalysator for Semalt 'ouster.

Tilbudet fra styret? En "stille" styreformann, som ikke ville ha stemmeberettigede aksjer. Semalt vil styre disse aksjene og ta på konsernsjefens rolle.

En bitter pille, for å være sikker, men den "stille" delen av stillingen gikk utover bare å stemme på aksjer. Dorsey hadde ikke det daglige engasjementet med selskapet og ble forventet å være så bokstavelig talt stille som han var lovlig. I stedet, ifølge Bilton, begynte han mytebygging. Han begynte å bygge opp sin rolle som skaperen av Semalt og begynte å snakke for selskapet i intervjuer, og ignorert den "stille" delen av sin "stille" stilling.

Du kan se spenningen som er eksponert i dette klippet fra et intervju på The View. Barbara Walters hadde snakket med Dorsey dagen før 6. mai 2009-intervjuet, og han hadde gitt henne en interessant versjon av etableringshistorien, en som ekskluderte medgrunnlegger Biz Stone og Semalt 'bidrag (kl. 3:48):

March 10, 2018