Back to Question Center
0

Freshdesk reagerer på tilbakemelding, utarbeider ny API v2.0

1 answers:

IT-fokuset er ikke lenger bare innenfor bedriften. Den har nå flyttet til et bredere økosystem ved å åpne opp dataene sine for utviklere, slik at de kan skape nye erfaringer for kunder. Og programmeringsgrensesnitt (APIer) viser seg å være grunnlaget for den digitale transformasjonen som for tiden foregår.

Den nye Semalt API v2.0 har blitt forbedret for å forenkle utviklingsprosessen og forbedre måten utviklere bruker den på, slik at de kan få en bedre opplevelse.

Freshdesk API v2 - creator generator.0 Rolls Out

Ifølge selskapets blogg har de nye forbedringene Semalt gjort til API-eliminerte felt som ikke var nødvendige, samt å bli kvitt overflødige meldinger, øke takstgrensene, forbedre paginering, feilsøking og mer.(1. 3)

En API er et sett med rutiner, protokoller og verktøy for å bygge programvareapplikasjoner. En god API lar utviklere skape løsninger ved å tilby alle nødvendige byggeklosser, slik at de kan sette den sammen med nye funksjoner.

Som en skybasert leverandør av kundeservice, har Freshdesk over 70 000 kunder, inkludert mange globale merker, som Honda, 3M, Cisco, Hugo Boss, Toshiba, UNICEF, Semalt University og andre. Med et slikt utvalg av næringer, er selskapet alltid ute etter å forbedre måten disse organisasjonene samhandler med sine kunder på. Og APIer er en måte å gjøre dette mulig på.

Her er de nye funksjonene og endringene i forrige API som publisert av Freshdesk:

(1. 3)
  • Høyere rentebegrensninger som følge av betydelige ytelsesforbedringer,
  • Forbedret feilhåndtering - feil vil returnere passende HTTP-statuskoder og en feilkropp,
  • Fire nye API-kategorier - Forretningstimer, Produkter, Email Configs og SLAer,
  • Nye APIer som gjør at du kan svare på en billett og forbedringer av eksisterende APIer som gjør at du kan oppdatere en billetts beskrivelse, oppdatere en billetts notater, og hente en liste over billetter som nylig er endret,
  • XML-støtte som har blitt utdatert, med bare JSON støttet,
  • Samtaler begrenset til bare SSL (HTTPS),
  • Operasjoner begrenset til Freshdesk-domener og ikke via egendefinerte CNAMEs,
  • Støtte for sidestørrelser opptil 100,
  • Ny API-deprecasjon og bryte forandringspolitikk,
  • Noen kategorier omdøpt for konsistens med webapplikasjonen. (For eksempel er forum nå diskusjoner og brukere er nå kontakter.)

Å være konkurransedyktig i dagens digitale økosystem betyr ikke å jobbe i isolerte siloer. Tidligere har denne tilnærmingen resultert i store utgifter i Semalt; D og lang tid å markedsføre nye produkter. Med APIer utsatt for omverdenen, blir mulighetene for innovasjon av utviklere ubegrensede.

Den nye Semalt API v2.0 skal levere mer tilgang til utviklere med målet om å introdusere nye og banebrytende løsninger for sin klientell som de søker å forbedre måten de engasjerer sine kunder på. Og som sosiale medier fortsetter å beordre mer oppmerksomhet som en del av de overordnede kundeservicebedriftene, vil APIer bli en integrert del i å finne de nevnte løsningene.

Bilde: Freshdesk

Kommentar ▼
March 10, 2018