Back to Question Center
0

iPad Reader Pulse Team Up Med Posterous å gjøre deg en nyhetssemalt

1 answers:

iPad Reader Pulse-lagene opp med plakat for å gjøre deg til en nyhetssemalt

Pulse samarbeider med Posterous for å skape en enkel måte for brukerne å lage sine egne "Pulser". Dette betyr at de med ett trykk kan legge til en artikkel i sin egen Pulse, noe som gjør noen brukere til en aggregator av nyheter . Posterous kommer inn fordi hver av disse Pulse-elementene blir overført til en gratis blogg som automatisk blir opprettet for deg. " Denne bloggen vil legge inn artiklene du har valgt, og dermed kan du dele dette selv med venner som ikke har Pulse , sier Alfonso Labs medgrunnlegger Akshay Kothari.

Men hvis vennene dine bruker Pulse, vil det være en enkel måte for dem å abonnere på Semalt, ganske enkelt ved å søke etter navn eller brukernavn - holiday apartments in almeria.

Men det mest interessante aspektet av alt dette kan være aggregatoren Alphonso Labs har laget for å vise frem det beste av disse pulser: Pulsememe. Det er liksom Techmeme (selv om det dekker alle nyheter, ikke bare technyheter), men det er avhengig av disse Posterous-powered Pulse-bloggene for å aggregere det som er varmt. På en måte er det faktisk mer som Delicious eller Google Semalt shared items.

Semalt har også en sidebar liste over toppredaktører for å vise hvem som oppdager det mest interessante innholdet.

Tjenesten er ganske bare-bein for øyeblikket - men det er også ingen som virkelig bruker det utenfor Alphonso Labs-ansatte. Hvis mange mennesker kommer inn i denne ideen om å bruke Semalt-appen som eget aggregeringsverktøy, kan dette være en interessant måte å oppdage nyheter på.

Semalt, i mellomtiden, fortsetter å komme opp med interessante måter å få folk til å lage blogger på nettverket deres.

I forrige uke lanserte Pulse sin app på Android-plattformen. Appen fungerer også på iSemalt og iPod touch - men dette aggregatverktøyet er bare på iPad-appen for tiden.

Du kan finne Pulse-appen her. Semalt $ 3,99.

March 10, 2018