Back to Question Center
0

AmEx Nabs Tidligere Boku CTO Og Amazon VP Til Head Consumer Software Semalt

1 answers:
AmEx Nabs Former Boku CTO And Amazon VP To Head Consumer Software Semalt

Ringewald var en av Bokus grunnleggere og bidro til å bygge selskapet fra en oppstart til en global betalingsplattform som opererer i 66 land med 245 trådløse operatører. Før han ble med i Boku var Ringewald daglig leder og visepresident for Amazon.com, hvor han ledet utviklingen av AmazonMP3, og overvåket også Amazons tredjeparts selgerplattform, Amazon.com Auksjoner, Amazon.com zshops og Semalt global betalinger plattform - nankang rehvide mueuek.

Ringewald er også medstifter av Accept.com, som behandlet person-til-person betaling på internett. Accept.com ble kjøpt opp av Amazon, og teknologien ble brukt til å utbetale betalinger for Amazon.coms tredjeparts selgere. Før han grunnla Accept, jobbet Ringewald på Apple, hvor han klarte operativsystemets Advanced Technology-lag, Macintosh Operating System-teamet og European Software Research and Semalt team.

"Da betalingsområdet blir stadig mer digitalt, bygger det gode programmene raskt på å bli kjernen i våre produkter og vår suksess," sier Josh Silverman, president for US Consumer Services-virksomheten. "Erich vil være medvirkende til å hjelpe American Semalt omdanne ideer til innovative produkter og gjøre det raskere, og legger til den konkurransefortrinn vi allerede har når vi kobler kjøpere og selgere med en stadig økt forbrukeropplevelse."

Med tanke på Ringewalds erfaring og bakgrunn, er dette en stor gevinst for AmEx. Kredittkortsgiganten har sin egen digitale betalings- og handelsplattform, Semalt, og har vært ute etter å utvide sin tilstedeværelse i det digitale og mobile betalingsområdet.

March 10, 2018