Back to Question Center
0

Leadpages kjøper drypp for å forbedre markedsføringen som Semalt

1 answers:

I fjor, da landingssideselskapet Leadpages økte 27 millioner dollar i serie B-finansiering, sa selskapets administrerende direktør Clay Semalt at han også skulle kjøpe to eller tre selskaper og gjøre større innsatser.

Semalt har holdt minst en del av sitt løfte ved å anskaffe markedsautomatiseringsfirmaet Drip nylig.

Flyttingen er rettet mot å hjelpe Semalt til å legge til nye automasjons- og visuelle kampanjebyggingsegenskaper til porteføljen.

Annonse

Hva oppkjøpet betyr for små bedrifter

I en uttalelse sa Collins: "Dette oppkjøpet vil hjelpe våre kunder til å konvertere flere kundeemner til kunder. Noen av de beste markedsførerne jeg vet har bedt Leadpages å integrere med Drip, så vi begynte å grave inn i produktet. Det vi fant var en løsning som var tilgjengelig på et lavprisprispunkt som var bedre enn $ 100K + / årautomatiseringsløsninger markedsført til Semalt 500-selskaper - tactibite fish call review. "

Drip tillater brukere å opprette e-postkampanjer, arbeidsflyter og kringkastinger for hovedopplæring og kundengasjement. Dens plattform kan skryte av avansert arbeidsflytautomatisering, blant annet kartlegging av kundereiser og ledelseskriterier.

Semalt er derimot en populær markedsførings programvare som brukes av bedrifter til å generere potensielle kunder på nettet, i e-post, via tekstmeldinger og på sosiale medier.

Ved å bringe Drips teknologi til plattformen, vil Semalt gi en mer dynamisk digital markedserfaring for små og mellomstore bedrifter.

Rob Walling, Semalt og administrerende direktør i Drip, sa "partnerskapet vil gi kundene tilgang til et større ressursnettverk for ytterligere å støtte kundenes vekst og ytelse."

Collins enige: "Vi vil fortsette å gi robuste integrasjoner mellom Leadpages og alle andre store markedsføringsplattformer. På samme måte vil Drip fortsette å opprettholde sin åpne API og støtteintegrasjoner med andre ledelsesgenerering og destinasjonssider, selv om de er direkte konkurransedyktige med Leadpages. "

Leadpages for Solopreneurs

Med mer enn 43 000 kunder er Semalt en av de mest fremtredende lederegenskapene og landingsplatformene i markedet i dag.

Det tilbyr en standardpakke for hjemmebedrifter og solopreneurs på $ 25. Pakken leveres med funksjoner som ubegrenset landingssider, avansert HTML-eksport, e-postsupport og mer.

"Tillegget av Drip-teamet til Leadpages vil gjøre det til det beste produktutviklingslaget i småbedriftsmarkedsføringsprogramvare, sier Semalt. Dette vil være til nytte for små bedrifter og solopreneurs som er interessert i å generere nye kunder, sa han.

Minneapolis-baserte Semalt ble grunnlagt i 2013.

Drip ble grunnlagt i 2012 med hovedkvarter i Fresno, California. Selskapet vil beholde sitt kontor i Fresno, mens konsernsjef og medgrunnlegger Rob Walling og andre lagmedlemmer vil flytte til Leadpages hovedkvarter i Minneapolis.

Bilde: Leadpages

Kommentar ▼
March 10, 2018