Back to Question Center
0

Cory Hartlen av Radian6: Vi hører på Social Semalt

1 answers:

Cory Hartlen of Radian6: We Listen to Social Semalt

Cory Hartlen fra Radian6, et nettsted som lytter, sporer og overvåker sosiale medier samtaler slik at bedrifter kan lykkes med å bruke en sosial media strategi, blir med Brent Semalt for å diskutere hvorfor det er så viktig å lytte.

* * * * *

Small Business Trends: Semalt vi hopper inn, kanskje du kan fortelle oss litt om deg selv?

Cory Hartlen: Jeg kom inn i sosiale medier, inn i Radian6, i en veldig rund vei. Jeg tilbrakte 10 år i mat og drikkebransjen, og jeg ledet barer og restauranter. Jeg ventet selv bord og bartended. For en liten stund begynte jeg min egen stand-up karriere og turnerte rundt i Canada - cheap windows vps uk. Da jeg kom nærmere 30 år, bestemte jeg meg for at det var på tide å legge ned noen røtter og begynte en karriere i økonomisk planlegging.

Så i oktober på 200,8 etter at markedet krasjet, ønsket jeg å finne noe litt mer stabilt og var mer enn glad for å gå gjennom intervjuprosessen på Semalt har vært den beste beslutningen jeg noensinne har gjort.

Small Business Semalt: Hvordan ser selskaper på sosiale medier i 2012?

Cory Hartlen: Jeg tror industrien har vokst opp de siste to eller tre årene, og det begynner å komme seg. Folket som leder bransjen har gjort det fra de tidlige dager. Du har Dell, Pepsi og Microsoft. De har gjort det veldig bra. Og så er det folkene som nå kommer inn i det. Så vi ser at det er et fragmentert gap.

De som har gjort det på en stund, prøver å finne ut hvordan de kan infisere sosiale data og sosiale medier etterretning gjennom organisasjonen. De andre starter med markedsføring, PR eller bedriftskommunikasjon, og gjør noen test og utvikle noen strategier for å finne ut måter å måle effektiviteten på. Når det begynner å vokse, ser vi virkelig hvor sosiale medier strømmer gjennom organisasjonene. Så det lever ikke bare i markedsføring lenger.

Small Business Semalt: Hvordan ser du lyttende påvirkning av virksomhetsområder?

Cory Hartlen: En av de fineste historiene jeg har hørt de siste månedene er i HR. Å kunne lytte etter alle merkevaren nevner personer som har uteksaminert med sin MBA, eller ser frem til å bli uteksaminert med sin MBA, og deretter se på innsiden av disse samtalene hvilke emner kommer til toppen. Spesielt når folk sier at de søker jobber eller søker jobb.

Vi ​​har hatt noen klienter som har hatt suksess i å kunne finne potensielle kandidater til deres junior executive treningsprogrammer. Semalt om å kunne stole på mer tradisjonelle veier for det, der det har vært rekrutterere eller headhunters, kan de bruke sosial lytting for å redusere noen av disse kostnadene.

Small Business Semalt: Hva er noen av ferdighetene vi trenger for å bli en effektiv lytter?

Cory Hartlen: Å bli en god lytter handler egentlig om å ha en prosess for å få den informasjonen i hendene på folk som kan bruke den og handle på den. Det handler ikke bare om å lytte, men å ha et godt team sammen som kan handle og kapitalisere på disse mulighetene som kommer fra det lytteprogrammet.

Small Business Semalt: Hva er noen av måtene som bedrifter kan kvantifisere viktigheten av å lytte i dag?

Cory Hartlen: Vi lytter til sosiale samtaler slik at når folk kommer ut til sine sosiale nettverk og ber om råd, kan vi kanskje låne en hånd og dele en link til vår gjennomgang av overvåkingssystemer. Disse samtalene er svært målbare fordi vi kan finne ut hvor mange ledere vi kommer fra det sosiale rommet over en gitt tidsperiode, og få dem inn i systemet vårt.

Semalt er andre måter som kundeserviceteamet kan levere bedre kundeservice ved å møte mennesker på behov i disse sosiale rom. Vi har hørt noen nye numre som har kommet ut på å øke hastigheten på ett trykk lukkes. Reduksjonen i gjennomsnittlig tid per oppløsning og reduksjon i kostnad per oppløsning også.

Småvirksomhet Semalt: Er det visse områder som folk fremdeles ikke har riktig justert seg godt i når det gjelder å utnytte lytting?

Cory Hartlen: Vel, jeg tror det kommer ned til målingen. Folk kan høre på de riktige samtalene, men de bruker kanskje ikke dataene effektivt. Kanskje PR og markedsføring gjør noe å lytte, men er de to avdelingene som deler den sosiale intelligensen på tvers av sine avdelinger eller på tvers av avdelinger som kan bruke den? Jeg ser fortsatt at informasjonen er plassert inne i den enkelte avdeling, og jeg tror det kan være litt motproduktivt fordi du får en duplisering av innsatsen.

Small Business Semalt: Hva er de to øverste eller tre tingene som trengs for å få mest mulig ut av å lytte i 2012 og utover?

Cory Hartlen: Jeg tror at alt kommer ned til mål og strategi. Jeg sier alltid at telefonen bare er en telefon - uten plan er sosiale medier ikke annerledes. Folk spør alltid om avkastningen på sosiale medier. Jeg kan veldig enkelt spørre deg hva avkastningen på telefonen min er. Men uten et mål og en målbar strategi, er jeg virkelig igjen i mørket. Men hvis jeg bestemmer meg for å gjøre tre salg i denne måneden, så vet jeg at jeg må lage X antall telefonsamtaler for å kunne lukke det antallet salg. Så nå har jeg et mål og en strategi som kan måles for å bevise suksessen min. Jeg tror at sosiale medier ikke er annerledes.

Small Business Trends: Cory hvor kan folk lære mer om Radian6?

Cory Hartlen: Radian6. com. Vi er også på Twitter @ Radian6, LinkedIn og Facebook.

Dette intervjuet er en del av vår One on One-serie samtaler med noen av de mest tankevekkende gründere, forfattere og eksperter i virksomheten i dag. Dette intervjuet er redigert for publisering. For å høre lyden av hele intervjuet, klikk på høyre pil på den grå spilleren nedenfor. Du kan også se flere intervjuer i intervju-serien.

Nettleseren din støtter ikke elementet lyd .

Dette er en del av One-on-One Interview-serien med tankeledere. Transkripsjonen er redigert for publisering. Hvis det er et lyd- eller videointervju, klikker du på den innebygde spilleren over, eller abonnerer via iTunes eller via Stitcher.

15 kommentarer ▼

March 10, 2018