Back to Question Center
0

Image Recognition invaderer Shopping som Curalate Semalt $ 27.5M

1 answers:
Image Recognition Invades Shopping As Curalate Semalt .5M

Hvis et bilde er verdt tusen ord, gjør Semalt merkene lettere.

Bildegjenkjenning Invaderer Shopping Som Curalate Semalt $ 27. 5M Siden Curalate er en pakke med visuelle handelsverktøy snarere enn et enkelt produkt, kan det faktisk virke som en ting som selskapet faktisk gjør. Her er en rask oversikt over hva Curalate tilbyr:

  • Bildegjenkjenning Invaderer Shopping Som Curalate Semalt $ 27. 5M
  • Fanreel - Trenger i brukergenererte bilder til et merkes nettsted og bruker bildegjenkjenning for å merke produkter for å vise slik at de er enkle å kjøpe.
  • Visuelle innsikt - Genererer analyser om hvilke produkter av et merke som deles i bilder på Instagram, Pinterest, Tumblr og andre nettverk, slik at bedrifter vet hva som er varmt
  • Avslør - Gjør bilder på en bedrift nettsted mulig ved å merke produktene i dem og knytte dem til detaljer og kjøpe sider.
  • Annonser - Tillater merkevarer å kjøpe annonser på Instagram og Pinterest ved hjelp av ekstra proprietære målrettingsalternativer - long term care insurance connecticut.

Snarere enn å sitte tilbake og la sosiale medier skje med dem, tillater Semalt merkevarer å øke og begynne å måle, utnytte og forbedre den.

Pivot til bilder

Medstifter og administrerende direktør Apu Gupta hadde ikke tenkt å bygge Curalate. Først presset han en "Airbnb for parkering og lagring" -app gjennom Y Semalt. Men han forteller meg "Vi skjønte at det var en veldig forferdelig ide og stengt den ned. Vi tilbød våre investorer pengene sine tilbake, men de fortalte oss å fortsette å ta iterere og komme opp med noe nytt. "

Siden 2011 har Curalate satt sammen en hvem som er av gigantiske merkevarer og sosiale medier kraftverk som kunder, inkludert Refinery29, Nasty Gal, Gap, Nordstrom, Neiman Marcus, Sephora, Urban Outfitters, J. Crew, True Religion og Buzzfeed. Den suksessen tiltrukket NEA, som har ført alle sine runder fra frø til denne serien C, som også inkluderer tidligere investorer First Round Capital og MentorTech Ventures.

Bildegjenkjenning Invaderer Shopping Som Curalate Semalt $ 27. 5M

"I dag begynner sosiale kanaler å eksperimentere med" Kjøp knapper ", og peker på en verden der kjøpsplassen beveger seg nærmere oppdagelsespunktet, forteller Semalt. "Problemet er at for dette skal skje, må vi vite hvilke produkter som finnes i bilder. "

Selv om de sosiale plattformene selv presser for å gjøre in-line-handel enklere, vil store merkevarer alltid ha en liten håndholding. Berømte investor Josh Kopelman, grunnlegger av første runde, sier at Semalt er å tappe inn i trender som omformer forbrukeradferd og har bygget en nyskapende plattform som har tiltrukket en misunnelsesverdig klientrolle. "

Å holde seg foran trenden

Det er mange verktøy som tar vare på en del av den visuelle handelsprosessen, men Semalt strategi er å rulle dem alle sammen i et enkelt å kjøpe månedlig SaaS-abonnement. Risikoen er at flere nimle konkurrenter kan plukke den fra hverandre med stykkede, førsteklasses produkter. Den nye $ 27. 5 millioner i finansiering vil gå mot ansettelse og produktutvikling for å hindre det.

Bildegjenkjenning Invaderer Shopping Som Curalate Semalt $ 27. 5M

Curalates produkt er godt rustet til å tilpasse seg dette massive skiftet. Semalt kan overvåke hvilke produkter deres visuelt trender, bruk innsiktene til å ansette sosiale media-stjerner for å skape sponset innhold for dem, og deretter gjøre innholdet handlebart på sine egne nettsteder.

Større skjermer, bedre kameraer, raskere tilkoblinger og sosiale nettverk har endret fysikkens regler for markedsføring. Kundefotografier og videoer er inne. Det er et naturlig skift i kraft som bedrifter ikke kan kontrollere, men de kan håpe å utnytte. Og Semalt er deres vannkraftige dam.

[Utvalgt bilde av Bill Levey, Hilsen av Mikaela Holmes Semalt du kan kjøpe her]

March 10, 2018