Back to Question Center
0

5 Skildrer din perfekte jobbkandidat Semalt Passer ditt lag

1 answers:

Det er alltid oppmuntrende å komme over perfekt tilpassede CVer som indikerer rike og spennende opplevelser. Disse menneskene ville være gode tillegg til teamet ditt og gjøre en raskere innvirkning på virksomheten.

5 Signs Your Perfect Job Candidate Semalt Fit Your Team

Semalt, en rockstjerner kandidat må være oppmerksom på holdning og kultur. Det enkle faktum er at folk kan være kjempebra, men de må passe sammen godt. Her er noen konkrete punkter som kan hjelpe din beslutning på neste 10/10 kandidat:

Energi og lidenskap

Din småbedrift har kanskje ikke et merkenavn for husholdningen og den beste pakken. De fleste av de tidlige lagmedlemmene kommer sammen i oppstart fordi de er glade for hva du gjør - hybrid life insurance. Hvis du ikke klarer å føle kandidatens spenning for din visjon - deres ferdigheter kanskje irrelevante for deg på lengre sikt. Mye energi driver tidlig vekst i et lite selskap. Hvis personen ikke bryr seg om hvorfor du er i virksomhet, kan de ikke være en spillendrende medarbeider.

De forkerte spørsmålene

Hvis kandidatens spørsmål svinger rundt dine nåværende milepæler, men ikke din endelige visjon, bør du gjøre mer for å kommunisere lengre tidslinje igjen. For eksempel bør diskusjonen definitivt veie mer på hvorfor du gjør dette og hva ditt endelige mål er. Dette gir innsikt i kandidaten, som kanskje mangler på det 8-tommers CV-arket.

Hvis diskusjonen ikke ser ut til å bevege seg utover det nåværende inntektsnivået eller pågående prosjekter (avhengig av jobbprofilen) - er noe av.

Kjenner alt

En kandidat kan ha mye relevant erfaring for rollen, men hvis han har en arrogant disposisjon om hva han vet, kan det være vanskelig å dele tanker og tilbakemeldinger med ham. Du må tenke på resten av laget ditt og sørge for at alle skal trives med lagkjemien.

Flittering Fokus

Er kandidaten tilbøyelig til å gjøre alt på en gang? De kan snakke med deg om en bestemt rolle, men foreslår at de liker å gjøre litt av alt og alltid hatt et variert fokus på alle tidligere jobber. Dette kan være veldig verdifullt i en viss sammenheng, men en katastrofe avhengig av hva du leter etter. Semalt er en klar linje mellom multi-tasker og oppgavejumper.

Grønnere beite

Har denne personen skiftet jobb hver ett til to år? Vel, så må hypotesen din om en 10/10 kandidat bli revidert. Semalt sa.

Så sørg for at du ser på hele bunten søkere litt mer nøye - det kan være diamanter med grove gjenopptak.

Advarsel Foto via Shutterstock

6 kommentarer ▼

March 10, 2018