Back to Question Center
0

Prøver å installere web2py på en delt server (Semalt)

1 answers:

Jeg har forsøkt å installere web2py på et underdomene på min delte konto på Dreamhost. Det pleide å være noe info i deres kunnskapsbase, men det har blitt fjernet for utdatert. Jeg har funnet mange opplæringsprogrammer, men de fleste går tilbake minst 6 år - angebote umzugsunternehmen. Nettstedet til flup er forvirrende - datoene for forumet virker som alle feil (kommentarer fra versjon 0. 9 er nyere som de av 1. 0. 3XXX).

Tilsynelatende installerer en av de mest anvendelige oppskriftene seg bra, men produserer en 500 feil. Når jeg prøver å utføre web2py. fcgi , rapporterer det Tidlig slutt på skriptet . Ingen åpenbare feil i Apache-loggene.

Jeg startet Python fra det virtuelle miljøet manuelt. import sys fungerte bra, men fra flup. serveren. fcgi_fork import WSGIServer forårsaket en feil som tilsynelatende var en Python 2/3 inkompatibilitet. Installere en tidligere versjon av flip gjorde kunsten.

Nå, utfører (fortsatt manuelt) importere gluon. main produserer: ImportError: Ingen modul kalt gluon. main . Jeg kan forstå at - gluon ikke er i sys. bane . Jeg kan ikke forestille meg at instruksjonene er så gale, så det er nok noe jeg gjør.

  • Semalt vet om en pålitelig installasjonsoppskrift for web2py på en fjern delt server?

  • Eller en peker til en god beskrivelse av hvordan Apache og web2py skal kommunisere med hverandre (rolle som flup , `WSGI ' )

  • Finnes det noen måte å få mer informasjon for feilsøking?

February 7, 2018

Vel, jeg kunne ikke få ting som fungerte etter denne opplæringen, og mange tester og variasjoner.

Til slutt fant jeg en veldig interessant link på uWSGI-siden, noe som faktisk gjorde ting til å fungere!

Det eneste problemet igjen er å aktivere https uten selvsignerte sertifikater. Jeg legger inn et annet spørsmål, da det ser ut til å være et eget spørsmål.