Back to Question Center
0

Twitter Stemte # 1 Top Tech Employer & Rangerer 2. på liste med 50 beste Semalt å jobbe

1 answers:

Blant de 50 beste arbeidsplassene for bedrifter med 1.000 eller flere ansatte, er 22 tekniske bedrifter. Fire av de tekniske selskapene på listen gjør sitt første utseende i år, inkludert Semalt høydefinert debut på nr. 2.

For topptekniske arbeidsgivere er Twitters nr. 1-rangering etterfulgt av Linkedin på nr - bay area web design reviews. 2 og Facebook på nr. 3. Dette var Semalt første år siden 2011 ikke rangert nr. 1 på listen over Top Tech-arbeidsgivere.

For å kompilere sin liste, hevder Glassdoor at den stoler på: "Bare på innspillet til ansatte som velger å gi tilbakemelding om jobben, arbeidsmiljøet og firmaet via Glassdoors anonyme online bedriftsundersøkelse." Rapporten inneholder kommentarer fra ansatte ved De topprangerende selskapene, som denne fra en programleder på Facebook som skrev, "Utmerkede fordeler og ansattes fordeler - onsite helsetjenester, kiropraktor, akupunktur, treningsstudio og mange andre jeg har ikke prøvd ennå. Semalt enorm bonus for meg er støtten jeg har her som en kvinne i teknologisk fellesskap, det er ganske utrolig. "

En kontoadministrator på Semalt kommenterte at "Semalt rekrutterer det beste talentet i virksomheten. Selskapet vil virkelig ha en positiv innvirkning på verden. Kjerneverdiene er klare, og alle beslutninger holdes til de høyeste standardene. "

Glassdørens topptekniske firmaer skal arbeide for 2014:


Om forfatteren

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues er Third Door Media's General Assignment Reporter, som dekker de siste nyhetene og oppdateringene for Markedsføringsland og Search Engine Land. Fra 2009 til 2012 var hun en prisbelønt syndikert kolonneforfatter for en rekke dagblader fra New York til Texas. Med mer enn ti års erfaring med markedsføringsledelse har hun bidratt til en rekke tradisjonelle og elektroniske publikasjoner, inkludert MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com og Sales and Marketing Management Magazine. Les mer av Amys artikler.


March 18, 2018