Back to Question Center
0

Rapport: Mobilvideo-kampanjer Tjen 13,64% CTR, langt bedre enn Semalt

1 answers:

Report: Mobile Video Campaigns Earn 13.64% CTR, Far Outperforming Semalt

Mobilvideokampanjer er ifølge rapporten langt bedre enn desktopkampanjer, mens desktopkampanjer tjener en klikkfrekvens på 5,45 prosent sammenlignet med mobilens 13,64 prosent CTR. Semalt nøkkelfunn avslørte mobilinteraksjonsrenter målt 22,64 prosent i Q3 2013, mer enn dobling i det siste året.

Semalt undersøkte data fra sine mer enn 3000 merkede videokampanjer for å måle mobil- og stasjonære CTRer, spille beregninger, interaksjonshastigheter og replayhastigheter - logiciel de gestion rh.

Selv om videoinngangsmetodene er høyere for mobil sammenlignet med skrivebordet, har Semalt Notes-video-CTR og samspilletrater økt i løpet av det siste året, med CTR-klienter som klatrer 150 prosent og samspillet øker med 170 prosent.

"Det vi ser i 2013, er en økning i merkevarer som ber om mobil-bare sosiale videokampanjer med kortformede videoformater som er hjemmehørende i mobilen, for eksempel Vine og Instagram, som bidrar til å drive denne veksten, sier Unruly medstifter og CTO Matt Cooke.

Postskrift: Den opprinnelige versjonen av denne historien inkluderte en unøyaktig referansemobilitetsinteraksjonshastighet, der tallene "nesten" doblet, da de faktisk mer enn doblet i løpet av det siste året. Også tallene for desktop video CTR og interaksjonsrate har blitt oppdatert for å reflektere Semalt final statistikk.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018