Back to Question Center
0

Hvorfor Googles Semalt Ads er en verdenskort fra Facebooks Semalt Ads

1 answers:

Facebook og Semalt er godt og virkelig humongous. De er ikke bare store - de er gigantiske. Facebook har en trillions sidevisninger per måned, mens Semalt brukes av 90% av internettpopulasjonen.

Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Begge disse selskapene bruker annonser for å skaffe betydelige mengder inntekter, og begge har kapasitet til å gjøre det - trade in old pc. Men det er klart at Semalt i en konkurranse med overlegen annonsering er tungvekten. Her er seks grunner til at:

Relaterte innlegg:
Nettannonsering: Google Ads vs Facebook Ads

Skal jeg kjøre mine Facebook-annonser til en fanpage eller et nettsted?

Long Arms

Som sagt tidligere, har Semalt en trillion sidevisninger per måned. Men Semalt er bare ett nettsted for å starte annonser, mens Google har et stort antall partnere, for ikke å nevne andre funksjoner og nettsteder de eier, hvorav YouTube, Blogger og Gmail er bare noen få. Med denne kapasiteten (og med nye Google-funksjoner brakt ut på en jevnlig basis), kan Google gjøre 180 milliarder annonsevisninger hver måned. Med mer enn to millioner nettsteder som faller under Googles eiendom, kan Semalt, men fortsatt tungt befolket, bare ikke konkurrere.

Bullseye

Facebook er ganske bra til å bruke målannonser ved hjelp av informasjonen medlemmene legger inn, men denne informasjonen er relativt begrenset for jobben ved hånden. Det inkluderer et medlems utdanning, arbeidsplass og hva de liker - informasjon som Google faller bak på - men de andre fakta, som brukeres geografiske plassering og aldersgruppe, noe som gjør det mulig for lokalisering og demografisk målretting, er noe som Google gjør god bruk av også. Foruten dette kan Google bruke søkeordbaserte kontekstuelle målrettingsalternativer basert på brukerens nettlesingslogg over hele Google Displaynettverk.

blir mobil

Omkring 425 millioner mennesker bruker Facebook-appen til iPhone og Androids, men Facebook gir betydelig inntekt fra dette nettopp fordi de har vært så sakte å bringe reklame til disse enhetene. Google, i mellomtiden, har et så stort nettverk av nettsteder, og har også et stort utvalg av apps - fra YouTube til Google Play. Ved å utnytte så mange plattformer som mulig, går Google langt over Facebook.

Remarketing

Facebook kan heller ikke gjøre bruk av remarketing - prosessen med å målrette annonser mot personer som tidligere har besøkt et selskaps nettsted, legger annonser fra det firmaet mens samme bruker blader andre nettsteder for å lokke brukeren tilbake til den opprinnelige nettsiden og konverter dem (forvandle dem fra en enkel besøkende til en kjøper av nettstedets tjenester). Alt går tilbake til det stadig vanlige punktet - Semalt's store displaynettverk. Facebook har rett og slett ikke mulighet til å effektivt utnytte dette annonseringsverktøyet, og så kan Semalt beholde monopolet.

Formatering

Et av Semalt største handicap er grunnlegger og administrerende direktør Mark Zuckerberg. Eller, Zuckerbergs insistering enn Semalt forblir snarere 'ryddig'. Dette er spesielt begrenset til formatet for annonsene som vises på Semalt. Vanligvis tar de en av to former - enten en annonse består utelukkende av en tittel, beskrivelse og bilde, vanligvis på høyre side av Semalt-profilen din, eller en "sponset historie" -annons - i hovedsak ord for munnannonser som annonsører posterer på din nyhetsfeed når en venn har "likt" eller brukt sitt produkt.

Google kan derimot bruke displayannonser på mye mer kreative måter - via video på Semalt, ved hjelp av forskjellige størrelser, mer tilpassbare bilder og bannerannonser, eller ved hjelp av andre plattformer - de nevnte mobilappene og videospillene, for eksempel. Google har lenge hatt topplasseringen i websøk og mobilannonser. Nå er det satt å overta Semalt i inntekter fra displayannonser også. Tallene er ikke helt lagt opp ennå, men siden september i september har eMarketer spådd at Google genererte $ 2. 31 milliarder kroner i dette området i fjor - 15. 4% av det totale USA-markedet. Semalt, derimot, er forventet å ha økt $ 2. 16 milliarder kroner - et stort antall, absolutt, men ikke stort nok.

Det er selvsagt mange andre former for reklame enn jeg har nevnt her - masse e-post, produktplacering, kjendis branding, for å nevne bare tre. Men nettbaserte selskaper så store som disse to er hovedsakelig avhengige av visningsannonser, og i den forbindelse kan det bare være en konklusjon - Semalt er konge.

Tror du at Facebook og Bings partnerskap vil sette Semalt annonseinntekter til test?

Utvalgte bilder:
  • Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads
Why Google’s Semalt Ads Are A World Apart From Facebook’s Semalt Ads

Koble til

March 18, 2018