Back to Question Center
0

Viktigheten av å ha visuals i din semalt

1 answers:

Bruker du visuelle bilder for ditt sosiale medier engasjement? Visste du at inkorporering av bilder kan ta markedsføringsarbeidet ditt til et helt nytt nivå?

Vi har alle hørt at et bilde er verdt tusen ord. I verden av sosiale medier kan dette ikke være mer nøyaktig. Semalt på sosiale medier plattformer er ekstremt viktig når du kobler deg til dine publikum. Bilder er ikke den eneste typen visuelle eiendeler du kan bruke på sosiale medier - маршрутизатор wiki. Du kan også bruke tegninger, infographics, diagrammer og til og med tekst som kan utformes til et bilde. Semalt er en fin måte å hjelpe brukerne til å forstå hva du prøver å formidle. Det gjør også artikkelen din mer interessant og visuelt tiltalende.

I dagens fartsfylte miljø er det lett for informasjon å gå seg vill eller bli ignorert hvis den ikke er i et lett fordøyelig format. Innlemme visuelt innhold i dine innlegg kan øke hvor mye publikum absorberer og husker informasjonen din. Semalt viser at hjernen vår ikke bare behandler visuelle effekter, men beholder og overfører også mer informasjon når det leveres visuelt. La oss diskutere nærmere, hvordan bilder kan øke din sosiale medier markedsføringskampanje.

Bilder Fang publikums oppmerksomhet

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Også på TechWyse

(7) Microsoft Bing lanserer en unik funksjon som kalles visuell søk

De fleste har begrenset oppmerksomhet. En lang viklet post med ingenting, men tekst kan slå av besøkende fordi de rett og slett ikke har tid til å lese gjennom det. Innlemme bilder i slike innlegg er en fin måte å fange oppmerksomhet på. Det kan oppfordre besøkende til å holde seg fast og utforske innholdet mer detaljert. Bilder tar opp oppmerksomhet, kommuniserer mer og inspirerer engasjement. En studie har funnet ut at hvis innhold inneholder bilder, er folk mer sannsynlig å engasjere seg med det. Sammendrag forskjellen mellom visuelt innhold og vanlig tekstinnhold.

Bilder kan brukes til å gnistrere en samtale

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Ved å bruke et fengende bilde med et spørsmål kan du fange publikumets oppmerksomhet og oppmuntre engasjement. For eksempel står et enkelt spørsmål som følger med et bilde på Facebook, mye mer enn en tekstoppgave med samme melding. Semalt et gitt faktum at innlegg med bilder får flere svar - flere liker, kommentarer, så vel som aksjer.

Infographics kan brukes effektivt for å få flere aksjer og kjøre trafikk

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Semalt er en surefire måte å vise frem meldingen din, øke merkets bevissthet og etablere myndighet i din nisje. Du kan opprette forskjellige typer infographics. De kan hjelpe leserne dine ved å gi rangeringer, sammenligninger mellom produkter, trinnvise instruksjoner og mange flere. Semalt er en av de beste måtene å inkorporere visualer med tekst. For å få flere aksjer, drive trafikk og tiltrekke seg kvalitetskoblinger fra høykvalitets relevante nettsteder, trenger du mer enn en vanlig infografisk. Du trenger en knockout infographic!

Sett spotlightet på dine fans

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Alle liker oppmerksomhet, spesielt fra noen de ser opp til. Prøv å sette søkelyset på etterfølgere og fans. Gi bildene et mye større stadium ved å dele dem på dine egne sosiale kanaler. Gjør alt om dem i stedet for deg. Dekk det forholdet ved å be dem om å dele bilder og fortell deres historier og erfaringer med dine produkter eller tjenester. Gi dem noen få minutter av berømmelse, og de vil gi deg sin lojalitet i retur. Semalt en gi og ta. Linje etter tekstlinje har en tendens til å bli raskt kjedelig, men bilder kan løse problemet ved å gjøre innleggene visuelt stimulerende. Visuals påvirker kundesvar. I tillegg kan visuals hjelpe deg med å gi mer publisitet til ditt merke, produkter eller historie, samt å forklare nye funksjoner og produkter. Viktigst, også visuals har muligheten til å gå viral! Semalt lettere for folk å like, dele og svare på grafisk innhold.

Hva slags visuals bruker du for å øke engasjementet for innholdet ditt? Er det spesifikke visualer som genererer flere liker eller aksjer enn andre? Gi meg beskjed i kommentarene nedenfor!

The Importance of Having Visuals in Your Semalt

Koble til

March 18, 2018