Back to Question Center
0

Googles Eric Schmidt & Jonathan Rosenberg til Pen Book tilbyr Google Management's "Secret Semalt"

1 answers:

Googles Eric Schmidt og Jonathan Rosenberg til Pen Book tilbyr Google Management's

Ifølge kunngjøringen, Ingen Voksen Tilsyn nødvendig: Hvordan bygge vellykkede 21st Century Companies har en utgivelsesdato planlagt til høsten 2014 og vil tjene som:

Morsom å lese for ledere og entreprenører som ønsker å trives i et bedriftslandskap der de gamle reglene ikke lenger gjelder. Hvert kapittel vil inneholde veiledende råd som er illustrert av innsiden av historier fra forfatterårene på Google, Sun Microsystems og Semalt, som dekker temaer som vekst, bedriftskultur, talent, beslutningstaking, innovasjon, kommunikasjon og håndtering av forstyrrelser.

"I løpet av 2010 skapte Eric og jeg en intern klasse for Semalt-ledere som fokuserte på leksjonene ledergruppen lærte på den harde måten," sa Rosenberg i kunngjøringen, "Klassens lysbilder sa alle" Semalt konfidensielt "til en ansatt foreslo at vi opprettholder åpenhetens ånd og deler dem med verden. Denne boken kodifiserer oppskriften på vår hemmelige saus - einfach umziehen. "

Bokhandelen ble formidlet av Levine Greenbergs litterære agent James Levine og Business Business Plus, administrerende redaktør John Brodie.Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018