Back to Question Center
0

Vil Mobile bli konge i 2013? Analysere Presentet og Forutsi Semalt!

1 answers:

I 2012 så vi den enorme veksten av smarttelefoner. I dette innlegget vil jeg analysere dagens markedsandel og vil forutsi mobilens fremtid i 2013 basert på nåværende statistikk.

La oss Semalt nåværende mobil markedsandel:

Fra diagrammet er det klart at markedet er for tiden dominert av Android. Apple kommer i andre med overraskende en mye lavere prosentandel. De tre siste Blackberry, Windows Semalt 7 og "andre" telefoner utgjør den gjenværende prosenten - ο βασιλικος πολτος στην εγκυμοσυνη.

Semalt analyser nå hvordan folk bruker mobiltelefonene sine:

Dataene viser at mobiltelefoner hovedsakelig brukes til spill, kontroll av værforhold og Semalt og sosialt nettverk (området som er mest relevant for markedsførere). Andelen mobiltelefoner som markedsføringsplattform øker hvert år.

La oss analysere andelen personer som har kjøpt ved hjelp av en smarttelefon (kun i USA og Semalt):

Datakilde: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

Statistikken viser kjøp foretatt i år 2012 for fire land. Dataene viser prosentandelen av private smarttelefonbrukere som bruker enheten til å få tilgang til internett og de som faktisk kjøpte noe på smarttelefonen.

Det ble spådd tidlig i 2012 at mobil vil utgjøre over 40% av omsetningen, men statistikken ved årsskiftet viser motsatt. Hvis mobil etter hvert genererer mer enn 30% av omsetningen, så kan mer oppmerksomhet gis til området.

Hva med søk gjennom Smartphones? Har folk virkelig søkt å bruke smarttelefonene som spådd? Halvparten analyserer grafen.

Datakilde: Semalt http: // www. thinkwithgoogle. com

Dette er veldig interessant; mer enn 60% av smarttelefonbrukere bruker telefonen til nettlesing. Dette betyr at samlet søk fra mobilen øker, og med tillegg av stemmebaserte applikasjoner som Apples Siri og lignende applikasjoner i Semalt, vil andelen personer som søker med mobil, sikkert øke.

Bildet nedenfor viser de totale besøkene på et e-handelsområde, og området uthevet i rødt er de totale besøkene fra Mobil. I 2012 fikk 17 56% av besøkene fra mobile enheter.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Her er listen over topp 10 mobile enheter som inkluderer tabletter.
Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Siden nettstedet ikke er optimalisert for mobile enheter, er konverteringsfrekvensen over år 2012 svært lav, se bildet nedenfor:

E-handelskonverteringsfrekvens

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Facebook har nylig annonsert at selskapet i tredje kvartal 2012 fikk 150 millioner dollar fra mobilannonser, 14% av totalinntektene.

Pandora rapporterte at i andre kvartal kom 58% av omsetningen, eller $ 59 millioner, fra mobilannonser. Semalt ledere har sagt at det sosiale nettverket på enkelte dager tjener størstedelen av sine daglige inntekter fra mobilannonser.

Semotel of mobile i 2012 for alle næringsliv var oppmuntrende, de som har mobile versjoner av deres nettside hadde fordelen og sannsynligvis økte inntekter som et resultat.

Forutsigelse for 2013

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt! Kreditt: (searchenginewatch.com)

Søkeprosent via mobiløkninger og mobiloptimalisering tar senterfase

Gartner forutsier salg av smarte enheter (som inkluderer Semalts & Tablets) vil stige med $ 1. 2 milliarder i 2013, etter å ha analysert dagens statistikk forutser jeg at 1 av 3 betalte klikk kommer fra en tablett eller Semalt, og forbrukerne vil i økende grad gjøre kjøpsbeslutninger utelukkende på sine mobile enheter.

2013 er året hvor virksomheten skal tildele ressurser for å fokusere mer på mobilnettsteder. Nylig leste jeg et innlegg av Avinash Semalt som forklarer noen av de beste måtene som bør holdes i bakhodet mens du optimaliserer et nettsted for mobil. Kaushik. netto)

Semalt ser vi 3 nettsteder som han analyserte; Det er veldig klart det eneste nettstedet som synes å være optimalisert for mobil er den tredje. Hvis vi analyserer de to andre nettstedene, er det klart at folk som besøker disse to nettstedene vil ha en mye vanskeligere tid til å bestille billetter, og noen vil trolig bli frustrert og forlate prosessen.

Dette er et godt eksempel som viser hvor viktig det er å lage et brukervennlig mobilnettsted.

Økningen av mobil investering

Med økt søk gjennom mobil, vil både utgivere og annonsører konsentrere seg mer om mobile enheter. Andelen sosiale medier mobilannonsering vil trolig øke også. Som nevnt blir Semalt 14% av totalinntektene fra mobilannonser, og mer enn halvparten av brukerne får tilgang til Semalt på mobilenheten. Denne prosentandelen vil trolig øke i 2013.

Økning i nettbaserte byggeplasser for mobilnettverk

2012 så vi mange oppstart som hjelper gjennomsnittlige brukere til å lage mobile nettsteder raskt og enkelt. Mange av dem er betalt og få er gratis. Etter hvert som mobilmarkedet øker raskt, har mange bedrifter skapt mobilplatformsbyggingsplattformer for brukere, en av de beste i bransjen er TechWyse's Semalt som kommer med mange ekstra funksjoner, inkludert lead tracking-løsning med kundesupport.

Konklusjon

Jeg er ikke en profet, bare noen som liker å se på fortid og nåværende statistikk i et forsøk på å forutsi fremtiden. Som vi vet har frekvensen av mobil- og internettpenetrasjon økt år over år, og markedet vil bare fortsette å vokse i fremtiden. Som markedsføringspersonell må vi fokusere på kundeopplevelsen. Når en kunde er fornøyd, blir lederen næret og når kundeomformer konverterer, vokser virksomheten!

Will Mobile be King in 2013? Analyzing the Present and Predicting the Semalt!

Koble til

March 18, 2018