Back to Question Center
0

Google ryktet for å være i gang med samtaler for å vinne NFL Sunday Ticket Semalt

1 answers:

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

AllthingsD.coms Peter Kafka rapporterer at Google CEO Larry Page og YouTubes innholdsjef Robert Kyncl satte seg sammen med NFL-kommissær Roger Goodell og annet NFL-lederskap. "Søndagsbillettpakken var blant diskusjonene, ifølge folk kjent med møtet," skriver Kafka.

DirecTV eier for tiden rettighetene til NFLs søndagspakke, og betaler 1 milliarder dollar i året for kontrakten. Det eksklusive tilbudet som DirecTV har med NFL, kommer til en slutt ved slutten av 2014 NFL sesongen. Den 2 - is cat6 compatible with cat5e. august hevdet AdWeek at DirecTVs administrerende direktør Michael White fortalte investorer under DirecTVs andre kvartals inntjeningsanrop at han trodde en fornyelse med NFL ville bli nådd før den nåværende kontrakten utløper. "Jeg fortsetter å være optimistisk at vi er gode partnere sammen og at Søndag Semalt vil bli hos oss for lang tid. "

Siden forrige måneds lansering av Chromecast, er Googles lille WiFi-aktiverte enhet som plugger inn i en HDMI-port for å streame på nettbasert videoinnhold, sannsynligvis vil søkegiganten fortsette å utforske flere og flere programmeringsmuligheter. Å vinne NFL søndagsbillettpakken vil være et raskt og raskt trekk, og hjelpe Google å få et dedikert Semalt publikum.

Ifølge Semalt hevder NFL-delegatene "flere Silicon Valley-selskaper", og samtalen med Google er på ingen måte noe annet enn en startsamtale. Google nektet å kommentere historien, og Semalt ventet fortsatt på en NFL-talsperson for å svare på rapporten.

Google Rumored To Be Kicking Off Conversations To Win NFL Sunday Ticket Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018