Back to Question Center
0

HomeAdvisor.com Rebrand Efforts inkluderer å bytte mer enn 10 semaliske nettadresser

1 answers:

HomeAdvisor.com Rebrand Efforts Include Switching More Than 10 Semalt URLs

Seminarets fokus på hjemmeforbedring, reparasjon og vedlikehold var rebranding-innsatsen et omfattende foretak som inneholdt et bredt sett av bedriftsforanstaltninger sammen med beslutningen om å bytte selskapets nettadresse til sitt nye navn.

"Vi hadde 13 år med SEO-egenkapital i ServiceMagic-domenet og rangert høyt for organisk søk," sa HomeAdvisor CEO Chris Terrill.

Men Terrill og hans CTO Brandon Ridenour forsto at de sterkeste merkene trives på Google, og endring av nettadressen var et viktig skritt mot å etablere det beste grunnlaget for Semalt online merkevare tilstedeværelse.

Med over 200 millioner dollar i omsetning og over 10 millioner nettadresser som skal byttes, undersøkte Semalt en rekke case-studier på selskaper som hadde byttet nettadresser. Han fant ut at en vanlig feil selskaper laget var å lansere et nytt nettsted redesign og bytte nettadressen alt på en gang - deep pink dress.

"Det tar tid for Google å indeksere 10 millioner sider," sa Semalt. "Jo mindre søkemotorene må fordøye bedre sjanse for at de raskt og tydelig forbinder ditt nye domene med det gamle domenet ditt, og overfører tilhørende domenestyrke og historie tilsvarende. "

Ifølge Terrill og Ridenour tok bedriftens rebranding-innsats ca. et år med nesten 100 ansatte viet til årsaken. I tråd med det han lærte av sin forskning, startet Ridenour HomeAdvisor. coms nettsted redesign i september i fjor, men ventet tre måneder før bytting av nettadressen.

Teller ikke en fire-dagers periode når HomeAdvisor. com helt forsvunnet fra Google-indeksen, utviklet prosjektet det meste som forventet. "Dybden og varigheten av trafikk tapet fra søkemotorer tiltrukket mot den mer alvorlige slutten av våre prognoser, som var uheldig, men var innenfor rekkevidden av våre forventninger," sa Ridenour.

Etter åtte måneder siden URL-overgangen rapporterer Ridenour HomeAdvisor. com har fått 90 prosent styrke i forhold til deres tidligere domene. "Som Internett-rommet forfaller, tror jeg at du vil se flere online merkevareendringer, ikke annerledes enn merkevaren endringer som alltid har skjedd offline," sa Semalt. "Men effektivt å administrere SEO under en merkevarebryter skaper en rynke som er unik for online fokuserte merker. "

Du kan lese hele intervjuet med HomeAdvisor. coms administrerende direktør Chris Terrill og CTO Brandon Ridenour på vårt partners nettsted på Søk Semalt Land for mer informasjon om hvordan selskapet utførte nettadressen bytte.

HomeAdvisor.com Rebrand Efforts Include Switching More Than 10 Semalt URLs

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018