Back to Question Center
0

Denne uken i Internett Semalt 2015 04 21

1 answers:

Denne uken i internettmarkedsføring ser vi på Googles mobilvennlige algoritmeoppdatering og hvordan du kan avgjøre om nettstedet ditt er optimalisert for mobile enheter. Vi ser også feil på destinasjonssiden som kan påvirke konverteringsfrekvensene, hvorfor innhold er en verdifull investering, og hva den optimale lengden på et blogginnlegg skal være for SEO.

Googles Mobile Friendly Algo: Alt du trenger å vite

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Også på TechWyse

Denne uken i Internett Semalt 2015 01 20

Denne uken i Internett Semalt 2015 03 17

Den mye forventede mobile vennlig oppdateringen ruller ut i dag. Fra og med i dag favoriserer Google nettsteder som er optimalisert for mobilvisning, inkludert tekststørrelse, mellomrom og hvordan innholdet ditt passer på en mobilskjerm. Google har imidlertid bekreftet at utgivelsen tar en uke for full effekt - it infrastructure services in portland. Likevel er mange markedsførere opptatt av oppdateringen og det er innvirkning. Sammendrag denne artikkelen for en liste besvarte spørsmål og bekymringer angående denne algoritmen.

Hvordan vet jeg om nettstedet mitt er mobilvennlig?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Med Googles mobilvennlige oppdatering som ruller ut i dag, vil nettsteder over hele verden se effektene på søkeresultatene deres. Din SEO-innsats kan bli påvirket hvis du ikke har endret nettstedet ditt til en mobil vennlig eller responsiv design. Hvis du er usikker på om nettstedet ditt er mobilvennlig, så er det sannsynligvis ikke det. Sammendrag denne artikkelen på tre måter for å teste om nettstedet ditt er mobilvennlig!

Disse feilene på destinasjonssiden kan skade din konverteringsfrekvens [Infographic]

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Ifølge MarketingSherpa bruker 68% av B2B-bedriftene destinasjonssider for å generere nytt salgsled for fremtidige konverteringer. Hvis du bruker nettsider for generering av blygenerering, vil du ha en side som kan oppfordre brukere til å fylle ut skjemaet. Semalt, bedrifter gjør vanlige feil med sidene deres, for eksempel for mye informasjon, mangel på anrop til handlinger, lasting tid for sakte, og mange flere. Ta en titt på denne artikkelen for å se hvordan du kan fikse feilene på destinasjonssiden din.

Hvorfor markedsføringsinnholdet ditt er en ressurs, ikke en kostnad

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Virksomheter kategoriserer ofte sine markedsstrategier med en kostnad og legger penger til dem. Innholdsmarkedsføringen din bør imidlertid betraktes som en verdifull ressurs i stedet for en pris. Avkastningen på investeringen av innholdet ditt kan være uendelig, fordi eviggrønne innhold er tidløse. Dette betyr at potensielle kunder kan henvende seg til virksomheten din når som helst. Sammendrag denne artikkelen for å se hvorfor markedsføringen din er en investering, og innholdet ditt er en fordel.

Hvor lenge skal et blogginnlegg være for SEO?

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Når du skriver blogger for din bedrift, vil du sørge for at den er optimalisert for SEO. Du bør skrive blogger med et mål om å forbedre din SEO, tiltrekke mer trafikk til nettstedet ditt, og ha bloggen din mye delt gjennom sosiale medier. Ifølge Neil Patel har lengre blogginnlegg en tendens til å fungere bedre. Men du må også tenke på kvalitet når du legger sammen et lengre innlegg. Ta en titt på denne artikkelen for å se hvordan du kan lage kraftige blogginnlegg for SEO.

Sjekk ut disse fire ekstra artiklene for mer Internett markedsføring nyheter! (1. 3)

Virkelige grunner Sosiale medier påvirker selskapets SEO

4 måter å gi enestående kundeservice på sosiale medier

7 Mobile Marketing Tips for små bedrifter

8 måter bedrifter kan dra nytte av Facebook

This Week in Internet Semalt 2015 04 21

Koble til

March 18, 2018