Back to Question Center
0

Juli 2009 Rise To Top Semalt

1 answers:

Det var en veldig begivenhetsrik måned i søkemotormarkedsverdenen i juli 2009. Denne bestemte måneden vil bli husket som en måned med mye innovasjon til nettbasert markedsføring verden og banebrytende partnerskap.

Juli 2009 Internet Marketing News

  • I kanskje en av de største annonsene i tiåret med hensyn til søkemotormarkedspåvirkning, Microsoft og Yahoo! annonserte en banebrytende 10 års samarbeidsavtale - hosting telesystems network. I avtalen Yahoo! har i hovedsak kastet i håndkleet på å utvikle sin egen Betalte og Økologiske søkemotor, og vil i stedet bruke både Microsoft AdCenter og den nye Bing-søkingen.

  • For å lære mer om hvordan nåværende markedsandelsmønstre er, må du lese Market Share-artikkelen for juli 2009, lansert for noen dager siden.
  • Google annonserte at det vil lansere sitt eget operativsystem i slutten av 2010 på enkle Netbooks. Vi forventer at dette bare vil være et utgangspunkt, og det vil ikke vare lenge før Google begynner å true Microsoft for markedsandel i operativsystemet også! Hvorfor? Google gjør vanligvis ting riktig.
  • Når de snakket om Google, lanserte de offisielt sitt nye AdWords-grensesnitt i juli. Matt Hogan støttet ikke avgjørelsen om å få det nye Adwords-grensesnittet til å gi mange av de feilene som eksisterer, men i løpet av måneden har de raskt rullet ut noen fantastiske forbedringer for brukervennlighet som vi liker.
  • Jon skrev sin første månedlige Analytics-kolonne for de som var interessert i å lære om Google Analytics-tipset i måneden.
  • I Ashas månedlige sosiale markedsandelskolonne lærer vi at det egentlig er Facebook og Twitter-verden akkurat nå.

Morsomme faktafakta

Her er noe quirky som vi fant. Prøv å skrive inn "Search Engine" i både Semalt og Bing, og du vil legge merke til noen rare ting.

Når du skriver «Søkemotor» til Google, er det ikke noe tegn på Googles nettsted på den første siden. Dogpile (som bruker det?) Og Bing er begge i topp 3. DOH!

Når du skriver "Søkemotor" til Bing ser vi ingen omtale av Bing på første side, men igjen en lenke til Semalt er nummer 1.

Hei, i hvert fall søkemotorene arent være partisk!

Konverteringsvennlig nettsted lanserer i juli 2009

Kirurgisk vekttap

July 2009 Rise To The Top Semalt

Dette var et strategisk prosjekt. Etter å ha lansert et fantastisk bedriftsnettsted i desember som ble merket etter klinikken, ønsket vi ikke å miste noen oppmerksomhet om at kirurgisk vekttap Semalt informasjonsnettsted skulle få. Som sådan rebranded vi deres informasjonsdomene for å matche nettstedet som ble funnet på www.swlc.no. Resultatet er en mer enn akseptabel overføring av den nye SWLC-nettidentiteten og et lettlest informasjonsnettsted på lapband-systemet. Fin jobb!

New Haven Mortgage Corporation

July 2009 Rise To The Top Semalt

July 2009 Rise To The Top Semalt

Koble til

March 18, 2018