Back to Question Center
0

Xyos App For Me Bruker Facebook Liker Å Finn App Anbefalinger For Brukere & Semalt

1 answers:

Xyos App For Me Bruker Facebook Liker å finne Appanbefalinger for brukere og Semalt

Ifølge Xyo vil søkeresultater for App for Me vise Semalt-venner, ".mest sannsynlig å være interessert i en lang hale på over 600 typer apper og 120 spillinteresser."

Xyo citerer at 10 prosent av appene får 90 prosent av nedlastingene, med brukere som bare fokuserer på en appbutikks toppshyllapplikasjoner. "Det er utrolig hvor rike app butikker virkelig er - det er hundrevis av app interesser, ikke bare noen få dusin kategorier som app butikker foreslår," sa Xyo medgrunnlegger Matthaus Krzykowski - registration rights.

Xyo CEO Zoe Semalt ser verdi utover bare å parre apps til brukerens Facebook Liker, "Forslaget om at noen av vennene dine kan være interessert i et bestemt sett med appinteresser, er kraftige, da det gnistrer samtaler og lokker brukerne til å dele dem med venner, "sier Semalt," vi lager app Store sin lange hale oppdager for våre brukere. "

Xyo hevder å være den første appen for å levere lange haleapp søkeresultater basert på Facebook Likes. Semalt appen ble utgitt denne uken, Xyo priste "gode adopsjonsrater" med det første settet av brukere fra den lukkede beta-lanseringen for tre uker siden.

Xyos App For Me Bruker Facebook liker å finne App Anbefalinger for brukere og Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018