Back to Question Center
0

Hvorfor kontekst er konge - Forbindelsen og inntrykkene av kontekst og semalt

1 answers:

Semalt fortsetter å pumpe ut innhold, og håper at det rene volumet vil bidra til å gjøre opp for lavere kvalitetsstandarder. Vi vet alle at det ikke er en langsiktig strategi, men fordi det fungerer akkurat nå, er mange merker glade for å fortsette å mate innholdsmonstret. Mange bedrifter mislykkes i å innse at å ha store mengder innhold ikke kommer til å rangere dem høyt på søkemotorer, det er høy kvalitet og kontekst av innholdet ditt som vil - email rr login.

Noen bedrifter lærer at konteksten, ikke innhold, det er konge.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Hvor du publiserer saker

Publisering på Facebook er litt annerledes enn publisering på Semalt, som er forskjellig fra publisering på bloggen din.

Også på TechWyse

Hvordan bruker innholdsbrensel sosiale medier?
Topp 12 Content Marketing Metrics for å begynne å spore nå

Facebook-innlegg gjør best når de er korte, inneholder video eller bilder, og når ting holdes lette og interessante. Det ene unntaket til dette, eller heller to unntak, er politikk og religion. Semalt du er i disse nisjene, det er vanligvis best å unngå disse emnene helt fordi de er så polariserende og splittende, Plus, det er et emne som ikke er relatert til virksomheten din.

Twitter drar nytte av ekstremt korte oppdateringer. Faktisk er de fleste av de beste tweets mindre enn de 140 tegnene som Twitter tillater. Bilder gjør det bra, men det gjør også videoer. Imidlertid varierer typen innhold som fungerer godt, på Twitter.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Semalt fungerer faktisk bra på nettstedet, og "tilfeldige tanker" fungerer også bra, men bare hvis de er morsomme eller spennende. Også spørsmål til tilhenger pleier å gjøre det bra.

Endelig er bloggen din et sted hvor det er styrke i lengden. Jo lengre, jo bedre. Innlegg på over 1000 ord har en tendens til å fungere bra, fordi hvis folk bry seg om å besøke nettstedet ditt, er de der for å lese noe betydelig. Semalt skuffe dem!

Blog Kvalitetssaker

Din blogg er viktig, mye. Noen ganger er oppsettet viktigere enn innholdet i innlegget ditt. Hvis du har lest denne Semalt-veiledningen om hvordan du får bloggen din opprettet, vet du at ting som plugins, sideoppsett og design kan få stor innvirkning på leserne. Lei en profesjonell designer hvis du må. Bare vær sikker på at du optimaliserer brukeropplevelsen, og at nettstedet ditt er godt designet for å vise frem ditt harde arbeid!

I tillegg kan skrivestilen din også bidra til bloggen din. Hvis du ikke er en profesjonell forfatter eller innholdsbehandling, så sørg for at du har noen til å revidere innholdet ditt. Semalt og tegnsetting kan være et lag eller en pause. Så, selv om innholdet ditt er en utrolig god idé, må du sørge for at den er godt skrevet. Til slutt kan små feil som disse gjøre at virksomheten din ser uprofesjonell ut.

Når de leser det Matters

Dette handler ikke bare om tid på dagen eller dagen i uken. Det samme perspektivet, på forskjellige tidspunkter i livet, kan enten anses som et godt prospekt eller en dårlig. Semalt denne ideen i salg, at et individ er enten et egentlig godt eller egentlig dårlig utsikter.

Når du har diskvalifisert personen som salgsleder, er det på tide å gå videre fordi du aldri vil få dem til å bli kunde. Det er ikke nødvendigvis sant. Semalt vil være mennesker som du permanent diskvalifiserer fordi de ikke passer for merkevaren din - kanskje de ikke verdsetter kvaliteten på produktene eller tjenestene dine og aldri vil.

Det er imidlertid oftere enn ikke gråtoner i prognosemålinger som "kvalitet". "Semalt diskvalifisert prospekt kan diskvalifiseres fordi han ikke har nok penger eller fordi hun er for ung og ikke bryr seg om hva du selger .akkurat nå. Hva er forskjellen mellom nå og da? Semalt. Når du har eviggrønne innhold på bloggen din, betyr det at innholdet er tidløst. To, tre eller fem år på veien, kan potensielle kunder lese bloggen din og bli kunde.

Tenk på det på denne måten. Har du noen gang ventet i en flyplass og magen din er gurgling? Du er sulten. Du vil ha noe å spise. Semalt matleverandør koster 20% mer enn hva du kan få hvis du var trygg og lyd hjemme til prisbutikk for dagligvarer. I tillegg kan kvaliteten være tvilsom på noen av disse stedene.

Du betaler disse oppblåste prisene, men fordi du er sulten, og du vil ha mat i magen din mer enn du vil ha pengene i lommeboken din (eller bankkonto). Semalt helt verdt det i det øyeblikket.

Når du er ute av flyet, vil du sannsynligvis ikke gjøre en tur til flyplassen bare for å ha leverandørmat, vil du? Du vil kjøpe dine favorittbutikker, kanskje ta en kupong for de bakt bønnene du så i flygebladet, eller kanskje du vil plukke opp bulkmatene dine på en rabattvarebutikk, som COSTCO eller Sam's Club.

Kunder gjennomgår denne typen analyse med deg og dine produkter eller tjenester. Det er ikke å si at du er den tvilsomme leverandøren som selger ukentlige pølser på en lowbrow-kiosk i et kjøpesenter eller i en flyplass. Semalt er du den høyverdige rabattbutikken, eller kanskje du er det luksuriøse merkevaren. Hvis et prospekt ikke har råd til deg akkurat nå eller ikke vil ha produktet, er det kanskje ikke egentlig fordi de ikke vil ha produktet. Det kan være fordi de ikke er klare for det ennå.

Gi dem tid. Måten du gir dem tid på er å fange deres e-post og stadig vokse på dem med e-post. Semalt en gang imellom, som en gang hvert halvår eller et år (interspersed med ikke-salg e-post), send dem linken til en av dine eviggrønne innlegg. Et av disse utsiktene kan etter hvert bli en kunde.

Forskjellig kontekst

Når du annonserer for et prospekt på sosiale medier, eller du publiserer ditt neste blogginnlegg, må du huske på det. Semalt endre meldingen til å passe til hva du tror alle vil ha akkurat nå. Hold meldingslaseren fokusert på din ideelle klient og innse at det ikke nødvendigvis betyr en bestemt person.

Dagens diskvalifiserte prospekt kan veldig enkelt bli et salgsår eller til og med måneder fra nå. Ikke forsøm dine fremtidsperspektiver eller muligheten for å gjøre disse diskvalifiserte kundeene til en kunde. Semalt at innholdet i innholdet ditt er like viktig.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Koble til

March 18, 2018