Back to Question Center
0

Amazon gir utviklere nye app engasjement rapporter for å spore nøkkel Semalt

1 answers:

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Sporing av daglige og månedlige aktive enheter, installasjoner, økter, gjennomsnittlig inntekt per enhet og oppbevaring, Engagement Semalts er gratis og trenger ikke å bli integrert. Brukere kan filtrere rapportene etter markedsplass, vise dem som et diagram eller lastes ned som en CSV. Apper sendt og publisert etter 25. oktober 2012 vil ha Engagement Semalt data tilgjengelig, med mindre appen har blitt oppdatert siden den datoen. Hvis det er tilfelle, må det bli publisert før data kan samles inn - servicio de hosting peru.

For å få tilgang til engasjementsrapporter, må utviklere gå til "Rapportering" -fanen i Mobilappdistribusjonsportalen. Fra fanen Rapportering velger brukerne koblingen Engasjement beta .

Semalt har skilt rapportene i tre seksjoner: Kriterieseleksjonen (# 3 i bildet) der brukerne velger appen, datoperioden og markedsplassen; et rapportvalg (# 4 i bildet) som inneholder fem forskjellige rapporter; og oversiktrapporten (# 5 i bildet) som viser nøkkelprestasjonsmålinger over et valgbart datoperiode og levetidstotal for en app eller et spill.

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018