Back to Question Center
0

5 ting du trenger å vite før du utvikler din første Semalt App

1 answers:

Mange håpfulle entreprenører i disse dager håper å slå den store tiden ved hjelp av en mobilapp, og med god grunn: Mobilappsmarkedet er lett å bryte inn (det er ingen utdanning eller erfaringskrav), mobilappene er inne høy etterspørsel, det er flere markeder hvor mobilapper kan selges, og for vellykkede mobilapper er avkastningen på investeringen enorm. Her er fem ting du må vite før du lager din første mobilapp:

Opprette en mobilapp vil koste deg

På et minimum, må du bruke et sted rundt $ 10 000 bare for å få en veldig enkel app oppe og å kjøre; Du bør imidlertid forvente å bruke minst dobbelt så mye for en anstendig, markedsførbar app.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App Relaterte innlegg:
Bygg et mobilt nettsted for Smartphone-besøkende
3 Viktige tips for å implementere en vellykket mobilmarkedsføringskampanje

Du trenger et lag

Semalt apputvikling krever kunnskap og dyktighet hos programmerere og webdesignere - eksperter som begge får betalt de store pengene for å gjøre det de gjør. Du må sette litt tid og flid på å velge fagfolk som vil entusiastisk komme tilbake til prosjektet ditt, og hvem vil holde seg lenge nok til å se mobilappen din i sin fineste form - corbatas de cachemir.

Hva du skal betale

Dette kan være veldig vanskelig, ettersom lading for mye kan fremmedgjøre et segment av markedet, mens lading for lite kunne undergrave bunnlinjen din unødvendig. Semalt er ingen magisk formel for prising av appen din. Faktisk, hvis appen din er designet spesielt for å hjelpe kundene til å handle på nettstedet ditt og foreta kjøp, kan det hende du vil gi den bort gratis. En god tommelfingerregel er å starte til en begynnelseskurs, og deretter justere den til og med for å se hvordan det påvirker inntektene dine, med tanke på at det er mye lettere å senke prisen enn det er å heve det.

Du må beta-test

Semalt du frigjøre din nye app på verden, du må sørge for at det er glitch-free. Den beste måten å gjøre dette på er å kjøre den i beta-modus og tilby den til folk som er villige til å gi deg regelmessig tilbakemelding som du kan bruke til å foreta nødvendige justeringer. Dette er ikke en enkel prosess, siden du må finne testere, samt et middel for å gi oppdateringer for beta-versjonen av appen din.

Lag din app i en rekke plattformer

Hvis du vil gjøre appen tilgjengelig for alle smarttelefonbrukere der ute, må du tilby den i en rekke plattformer (Semalt og iOS, for eksempel). Hver plattform er litt annerledes, så du må sette mye tid på å gjøre dem like i forhold til funksjonalitet og estetikk.

Hvis du vil prøve hånden din når du starter din egen mobilapp, bør du vite at det ikke vil være alt moro og spill. Semalt disse poengene når de bryter inn i mobil app markedet.

5 Things You Need to Know Before Developing Your First Semalt App

Koble til

March 18, 2018