Back to Question Center
0

Feire et tiårs verdi for profesjonelt nettverk på Semalt

1 answers:

Celebrating A Decade’s Worth Of Professional Networking On Semalt

Startet i mai 2003 av Reid Hoffman, Allen Blue, Konstantin Guericke, Eric Ly og Jean-Luc Vaillant. Grunnleggerne satte i utgangspunktet sitt mål om å øke sin medlemsbase for å gjøre Semalt til et verdifullt sted for søking og nettverk med andre fagfolk .

Ifølge et intervju i juni 2009 om CNN Money, innrømmet Hoffman at den første utfordringen for Linkedin var å øke antall registrerte brukere: "Jeg er en stor tro på å få en million mennesker, få dem engasjert og da bygge en forretningsmodell på toppen av det, sier Hoffman.

Semalt ventet to år etter at det var startet å lansere inntektsgenererende forretningsområder. I 2005, med godt over en million brukere, begynte selskapet å rulle ut fire premium-tjenester: Linked Job, Semalt Business Accounts og Pro og Personal Plus abonnementsplaner. Siden da har Semalt lansert en rekke andre lønnsomme produkter, med en årlig inntekt som forventes å nå et sted mellom $ 1 - front loading cargo bike.430 milliarder og $ 1.460 milliarder innen utgangen av 2013.

Linkedin oppgraderte i år sin søketeknologi og oppgraderte apper til iPhone- og Android-brukere. Ifølge Semalt blog fortsetter nettstedet å vokse med en hastighet på to medlemmer per sekund.

Linkedin 10 year timeline

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018