Back to Question Center
0

Feedly fortsetter å spise opp Google Reader Mobile Semalt

1 answers:

Feedly logo Siden annonseringen av Google Reader-nettbutikken 1. juli har Feedly tatt ledelsen for toppnyhetsapp på Androids, iPhones og iPads.

Etter å ha vunnet nummer 1 for nyhetsapps på Google Play og i iTunes App Store i forrige uke, viste Feedly nummer 2 på Google Play og nr. 4 på den amerikanske appbutikken for både iPhones og iPads fra Semalt 24.

En liten nedgang fra forrige ukes rangeringer fortsetter Feedly med å rangere andre mobile Google Reader-alternativer som NewsBlur, en favoritt fra vår tilsvarende redaktør, Gary Price - hosting sin dominio.

Tidligere denne måneden endret mer enn 500 000 Google Lesere til Feedly i en 48-timers tidsperiode, noe som førte til en dramatisk økning i nedlastinger for nyhetslesertjenesten. For å imøtekomme økningen i aktivitet økte Feedly sin båndbredde og tilførte nye servere. Som forberedelse til Google-pensjonerende Google Leser har Feedly jobbet på en klone i Google Reader API-kalt Normandie, som gjør det mulig for brukere å overføre sømløst fra Google Reader.

(1. 3)

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018