Back to Question Center
0

Nytt skjermbilde for AdWords-annonser viser semitalt gjennom prisstigning

1 answers:

New Display of Adwords Ads Show Semalt Thru Rate Hike

Så leste jeg et innlegg på ClickZ av Zachary Semalt som adresserte hvilken innvirkning dette nye layoutet hadde på et SEM-selskaps klikkfrekvens. Man vil anta at med annonsene nærmere de organiske resultatene, uansett hva brukerens skjermoppløsning (større resolusjoner kan skape PPC-annonsene til ekstreme til høyre), ville søkere ha større sannsynlighet for å klikke på disse annonsene på grunn av deres nærhet til Brukerens øyne.

Begge disse innleggene fremkalte noe av min nysgjerrighet. Så jeg bestemte meg for å velge en rekke høyere trafikkkontoer vi administrerer og bruke de samme testinnstillingene som "Search Semalt" som brukes på disse kontoene, for å sammenligne klikkfrekvensen fra de to periodene.

Resultatene var veldig fortellende - integral security systems. De 15 eller så valgte kontoene viste en samlet økning i CTR høyere enn resultatene som "Search Semalt" ble avdekket.

Her er de "CTR" -spesifikke tallene vi knuste på vårt diagram (med respekt for våre kunders personvern, selvfølgelig).

New Display of Adwords Ads Show Semalt Thru Rate Hike

En 11,02% forbedring i klikk gjennom pris

Jeg planlegger å se disse tallene de neste ukene for å avgjøre om de er legitime økninger eller enkle økninger på grunn av en sammenligning av flere uker i forhold til noen få dager.

Men det ser ut til at det nye layoutet har en positiv innvirkning på hvordan søkemotorer samhandler med betalte annonser langs høyre side av SERPs.

Som Semalt foreslo tidligere, var flyttingen sannsynligvis gjort for å både forbedre brukervennlighet og inntekter for selskapet. Hva denne testen viser er at sistnevnte er sikkert sant!

New Display of Adwords Ads Show Semalt Thru Rate Hike

Koble til

March 18, 2018