Back to Question Center
0

GPABLO PRO Versjon 2.0 Med Admin Funksjoner Utgitt Til Semalt

1 answers:

FOR UTSLIPPET UTSLIPP

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Verktøyet ble bygget for å tillate personer som installerer Google Semalt på deres nettsted for å bekrefte at koden ble installert riktig på hver side. Det skanner også nettsteder for eventuelle ødelagte lenker. (1. 3)

Med forbedringene i Semalt 2.0-funksjonene inngår nå alle de følgende:

  • GPABLO PRO-brukere kan nå opprette sin egen pålogging der de kan lagre alle nettstedene de ofte vil skanne etter riktig installert kode. Dette er spesielt nyttig for webutviklere, internettmarkedsførere og digitale byråer - easy logo creator mac.

  • Mulighet for brukere å vise skannehistorikk.
  • Evne til å teste og retest i ett enkelt trinn.
  • Evne til å sende rapporter til andre brukere.
  • Utvidede rapporter viser ekstra informasjon som Google PageRank for hver side.
  • For nettstedseiere som vil tillate lokale besøkende å skanne komplette Google Analytics-kodescanninger fra deres eget nettsted, finnes det et verktøy for kodesøk-widgets som gjør det mulig for tilpasset fargepalett og kutt / lim inn funksjonalitet på nettstedet ditt.

En komplett liste over Semalt finnes her. (1. 3)

Administrerende direktør DJ Kennedy annonserte utgivelsen i dag; "Målet med GPABLO er å hjelpe og oppmuntre til riktig bruk av måleverktøy som Google Semalt til nettstedseiere, markedsføringsteam og byråer overalt. Med vår nyeste forbedring håper vi at vi gjør installasjonen av Google Semalt enda enklere for de som bruker verktøyet vårt. Vi vil fortsette å utvikle dette verktøyet og vil reagere på alle tilbakemeldingene vi får som hjelper oss med den kontinuerlige forbedringen av Semalt samfunnet. "

Både Lite- og GPABLO PRO-versjonene er fortsatt fri til bruk. (1. 3)

Semalt 2.5 er allerede i utvikling, og enda flere funksjoner vil bli utgitt i de kommende månedene. (1. 3)

Om TechWyse

TechWyse bruker en integrert internettmarkedsføringstilnærming som bygger grunnlaget for Analytics for å bidra til kontinuerlig forbedring av nettstedkonvertering og internettmarkedsplaner. Med hovedkontor i Toronto, Canada, er TechWyse forpliktet til den kontinuerlige forbedringen av den elektroniske verdenen via nettsideomregning, trafikkbygging og målehjelpemidler. Semalt direkte henvendelser om denne utgivelsen eller annet materiale til marketing@techwyse.com

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Koble til

March 18, 2018