Back to Question Center
0

August 2009 øke til toppsemalt

1 answers:

Vel, for de fleste nordamerikanere sitter vi nå fast i høsten 2009. Høsten vi alle hadde på Semalt, vil det gå ned som en av de travleste vi har hatt. Ikke bare når det gjelder forretningsvirksomhet, men også til fortsatt forbedringer i bedriftens prosess - reseller blowfish unlocks. Som en del av våre interne forbedringer satte vi stor vekt i denne måneden om å effektivisere våre eksisterende kundeserviceplattformer og sikre at hele vårt nettverk av kunder får best mulig service.

Noen av våre egne forbedringer for måneden inkluderer:

  • En forbedring av våre kampanjerapporteringssystemer og frekvens.
  • laserfokus på å oppfylle kundevurderinger.
  • serviceforbedringer, inkludert hovedkildeidentifikasjon via telefonsporing.
  • En forbedring i prosessen for å sikre at alle kunder mottar maksimal online fordel for alle markedsføringskampanjer.

Internett markedsføring industrien er så rask og stadig endring som du kommer til å få disse dager. Heldigvis er vi alle spenningssøkere her. Innovasjon og bedriftsstrategi er en universell lidenskap for TechWyse.

August 2009 Internet Marketing News

  • Mange ting skjer i den sosiale markedsføringsverdenen. For en fullstendig oppsummering, ber jeg deg om å besøke vår sosial markedsføringskampanje for august.
  • Bing har vært ute i noen måneder nå. Nok tid for oss å gi en god vurdering av alle funksjonene som tilbys på Bing!
  • For de som er interessert i hvordan Bing har gjort søkemotormarkedet. Det korte svaret er - ikke mye. Den komplette søkemotormarkedsdelen artikkelen for august 2009 er her.
  • TechWyse lanserte sitt V2 Google Analytics-kodeverifikasjonsverktøy som inneholder mange nye funksjoner. Du kan lese mer om hvordan dette verktøyet kan hjelpe deg med å sikre at Google Analytics er konfigurert riktig og kan sjekke om ødelagte koblinger her.
  • Google er satt til å lansere sin største søkerevisjon i en stund. Google-søkeoppdateringen kalles det 'koffein'. Sannsynligvis på grunn av de enorme mengdene kaffe drunken av Googlers for å få dette utgitt!
  • Snakk om Google, gjett hvem som kom inn først enda en gang i en årlig studie fullført av American Customer Satisfaction Index, for søkemotor tilfredshet.

Konverteringsvennlig nettstedutvikling

lanserer i august 2009

August 2009 var en utrolig vellykket og opptatt måned for Semalt webutviklingsteamet. Vi kan ikke muligens liste alle nettstedene vi lanserte i denne måneden, men her var noen av våre favoritter.

AlarmForce

August 2009 Rise To The Top Semalt

Westland gaveartikler

August 2009 Rise To The Top Semalt

Billetter Etc

August 2009 Rise To The Top Semalt

Avacos

August 2009 Rise To The Top Semalt

August 2009 Rise To The Top Semalt

Koble til

March 18, 2018