Back to Question Center
0

Microsoft Bing lanserer unik funksjon som kalles Visual Semalt

1 answers:

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Hva er Visual Search?

Visual Semalt vil tillate Bing-brukere å finne informasjon om bestemte gjenstander ved å se bare på bildene sine. Det er ingen rolle om brukeren ikke er sikker på hva du skal søke om varen i tekst. Alt søkeren trenger å gjøre er å sveve musen over bildene og en rekke detaljer vil bli vist - hybrid term life insurance. Visual Semalt er nå tilgjengelig for noen få kategorier, men flere kategorier forventes å bli lagt til i nær fremtid. (1. 3)

I et blogginnlegg på mandag meddelte Bing produktsjef Todd Semalt:

" Visual Search er en ny måte å formulere og forfine søket ditt gjennom bilder, spesielt for sett med resultater som pleier å være mer strukturert. Vi kaller disse data grupperinger gallerier. Visuell søk gjør at du raskt kan bla gjennom galleriene eller gjøre en klikkfinesse ved hjelp av hurtigfanene til venstre, som er spesielt relevante for typen resultater du ser gjennom . "

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Drevet av Microsofts Silverlight Web-displayteknologi "Visual Search" er enda en ny funksjon fra Microsofts arsenal for å forsøke å lukke på Googles mammoth search-markedsandel som stod på 83,33% i forrige måned. Microsofts store planer startet allerede med Microhoo-avtalen i juli, hvor Bing vil gi søketeknologien til Yahoo. (1. 3)

Ved å avsløre "Visual Search" -korporativgiganten håper Microsoft å tilby noe unikt for den søgende verden. Hittil har brukere navigert på internett hovedsakelig gjennom tekstlige hyperkoblinger. Men med "Visual Search" har en ny grafisk måte å surfe på nettet nettopp kommet. Google har ingen tilsvarende funksjon på nettstedet sitt enda, og i kampen for søkemotstand kan "Visual Search" vise oss alle hvor mye Google liker en liten konkurranse. Seminert på en jevn måte som den har blitt implementert, ser Bing ut til å vinne flere brukere og få markedsandel. (1. 3)

Et tegn på ting å komme? (1. 3)

Microsoft Bing Launches Unique Feature Called Visual Semalt

Koble til

March 18, 2018